Summa sidvisningar

måndag 29 september 2014

Nu är det gjort... tacka sjutton för det....

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu var det ett par dagar sedan sist, har varit upptagen med annat så jag har varken haft tid eller lust att skriva. Nja lusten har väl funnits men inte till att lyckats åstadkomma någon text.

Jag sitter nu i vardagsrummet med en kopp kaffe,Johanna väckte mig genom att smyga omkring på sovrummet och leta på mitt sminkbord. Vaknar ganska lätt när man smyger, får en obehaglig känsla.
Hur som så har jag efter det legat och halvsovit men inte hårt så när klockan var några minuter i 7 så kände jag att det var nu dax att kliva upp. 
Tänkte att jag skulle försöka sätta mig en stund för att få ner mina tankar i text och mina dagar som nu varit. Har inte kunnat skriva på Lördagen då vi saknade ström hela dagen....irriterande!

Jag börjar väl med fredagen...Den dagen som var bokad hos veterinären för mina små kattpojkar.
Johanna hade fått tag in kraftpojkarna kvällen före för att jag var tvungen att vara fastande när du skulle besöka veterinären. det var dags för kastrering äntligen.
Vi hade tid halv 9 på morgonen och skulle möta flera andra utanför vilket vi gjorde vi gick in skrev in våra katter och åkte sedan därifrån.
När jag ändå vad är nedre så passade på att fota Alices magen där hon hade fått utslag då hon håller på att slicka på sig själv hela tiden jag tog även ett kort på Ebbas magen för att visa Caesar hur fint ärret är efter operationen är det är nästan helt obefintligt :-).

Så här serAlice ut på magen. ingen vacker syn. Hon har blivit av med sina utslag men har börjat slicka igen, så jag  frågade hur jag skulle göra och fick tipset att tvätta med klorhexidin och smörja in henne med en hydrokortisonsalva, hon har blivit  riktigt fin :)
Så här ser Ebbas magen ut efter kastreringen.
verkligen jättefin

Jag fick åka hem under tiden som katterna skulle kastreras jag kom inte för mig så mycket jag var mest bara trött, när åter dags att åka ner för att hämta den så ringde veterinären bestämdes klockan ett, lagom efter lunch, då åkte ner jag betalade och träffa de andra. Allting hade gått jätte bra riktigt skönt även mina små pojkar hade vaknat till efter narkosen, jag tog katterna stoppade in den i bilen åkte sedan hem.Både Sigge och Ubbe fick nu bo inne hos Johanna så att man kan hålla koll på dem eftersom jag är rädd för komplikationer för komplikationer efter en operation även om operationen har liten så man får man vara inne i några dagar.
Det här är Ubbe. inte går det någon nöd på honom han är ganska tillfreds med tillvaron sitter och spinner som vanligt.

det här är Sigge inte heller någon nöd på honom, Han är också helt som han brukar och myser här en aning

salvan jag köpte till alice på hemvägen

Efter behandlingen på Alice så beslutade jag mig för att tränar lite en stund idag blev det apportering gissa om tjejen var glad. Detta var mest för att hon skulle få annat att tänka på.

Under kvällen visste hag inte vad jag skulle göra för mat. Kastade ihop en potatisgratäng på färspotatis, stekfläsk till Patrik och fläsksnitzel till oss andra. Kokte även en himla massa färska grönsaker. blomkål, bönor, broccoli, morötter, purjo och lite annat.

Duktig som jag var så lyckades jag med i all hast att skära av mig pekfingernageln ...nu när de äntligen blivit i samma längd inför resan. Det var min tanke men nu blev de lite kortare.. ;) tur att det inte var fingret.


Ja så här var nog min fredag. Jag tog det ganska lugnt och det var lite skönt. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar