Summa sidvisningar

onsdag 24 september 2014

Blev inte som jag tänkt idag men inte försent än...

God middag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Jag har fortfarande inte fått tummen ur röven att göra något, eller jo det har jag men inte av den städning jag tänkt. Jag har pratat med en god vän via telefonen, ett par via fb och avbokat möten. Kan vara nödvändigt det med. Jag får ofta skäll att man inte får tag i mig via telefonen. Många gånger ska jag vara ärlig och säga att jag prioriterar annat än att svara. Sitter jag och äter med familjen, skriver något jag är inne i eller om jag står mitt uppe i något så struntar jag i om det ringer. Om det är viktigt ringer de om eller så spelar de in på svararen. Det är viktigare att finna ro med det man gör i stället för att någon avbryter allt man gör. Så kan jag vara. Förr så var jag inte sådan inte heller är Gubben sådan vilket kan reta ihjäl mig ibland. Jag avskyr att han svarar om vi sitter och pratar om något eller om vi gör något för oss eller bygger eller vad det nu kan vara. Det är inget sos larm! Och hur som så är han isf inte i tjänst!
Märkligt ...men det börjar att smitta av sig lite att sätta annat före ringsignalen. I rätt riktning tycker jag. Det jag anser man skall prioritera först är de man lever med, de man älskar och de man skulle offra vad som helst för.
Varför gör de flesta människor tvärtom? Man struntar i dem hemma om någon dyker upp, man kan vara otrevlig och sarkastisk mot den älskade i situationer med andra eller så behandlas man som luft...
Om telefonen ringer så går det före en middag med familjen, om någon ber om hjälp så finns man alltid där men om man ska lyssna på de sina så kan det vara svårt att ibland orka lyssna, varför??
Man är bara så van med sin hälft och familj att man tar dem för givet...GÖR ALDRIG DET!!!

En dag kanske de inte finns och du kommer ångra dig något fruktansvärt att du inte lade mer tid på relationen, man skulle ju kunna dö för de man älskar men GLÖM INTE att visa och berätta det. Även om man vet så mår själen bra av att höra orden med och känna känslan när kroppen talar om vad och hur mycket den andre betyder. Sådant är viktigt...alla bara nickar instämmande och håller med men inom 5 minuter ringer telefonen och automatiskt så svarar man utan att tänka igen, man är tillbaka på ruta ett. Det här är en svår grej som är tuff att ta sig ur, att bryta mönster men den dagen du lyckats få in detta som rutin den dagen har du kommit mycket längre på vägen till sinnesfrid utan missförstånd och agerande missuppfattande känslor.
ja ni vänner detta var inte alls vad jag tänkt att skriva utan jag skulle nog bara säga att dagen har varit bra, trots att jag inte städat än. Nu är jag helt död och måste lägga mig ner en stund på soffan. Jag har även pratat med en florist för att skicka för att skicka en liten tanke.
Nu får jag se vad jag gör efter jag vilat en stund men det är något jag absolut måste en liten stund. Jag har åtminstone börjat i groventrén fällarna är rengjorda och golvet sopat, Winston har badar fötterna, 2 maskiner tvätt är igång och nu somnar jag snart  ;)

Tjing på en stund, syns senare om du vill törs och kan ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar