Summa sidvisningar

torsdag 3 juli 2014

Bästa medicinen!!!

Ja när jag ända håller på och skriver kan jag ju ta en liten bit till då. Hade en otroligt bra och välbehövlig kväll igår. En sådan där som man riktigt längtar till. Det var inte något speciellt alls men ändå. Jenny kom strax efter kl 17 efter att ha suttit i bilkö vad annars. Vi startade upp med ett glas vin och snackade lite om allt men ändå inget. Vi hade jätte trevligt som vanligt och allt faller så vansinnigt naturligt varje gång vilket är så skönt. Jag känner mig aldrig varken stressad eller ur balans i hennes sällskap. Man kan alltid göra vad som helst och inget är något som stör vilket är sååå vansinnigt skönt i själen. Igår efter vi hade hjälpts åt med maten och tjattrat vidare så kom vår kära granne ner till oss på en snabbvisit. Hon var jättegullig och kom ner med flädersaft till Patrik som hade önskat det. Jenny tog under tiden över i köket så jag kunde gå och sätta mig en stund med vårt oväntade besök och detta är en av de kvalitéer som jag saknar hos en del. Att det ska kunna kännas avslappnat och utan besvär och att man kan klara sig själv om det händer något oförutsett utan att folk tar illa upp på något vis. detta är en av sådana saker som är så skönt med Jenny. Hon finner sig lätt och tar vid tills jag kommer tillbaka som ingenting utan att blinka och det märks heller inte om ja försvann.Tiden står liksom inte stilla utan allt fortskrider som vanligt. Senare under kvällen så tog vi oss ett varv i husvagnen igen. Hon följde med och höll låda under senare delen av kvällen. Vi hade så trevligt och pratade om allt mellan himmel och jord samtidigt som jag fick otroligt mycket mer gjort än vad jag kunnat tänka mig. Ett jätte tack till min Bästa Jenny som alltid finns till hands när det behövs och alltid är sitt naturliga jag som jag saknar många gånger att umgås med.
Det är så skönt att umgås med likasinnade, orädda för att ta i eller prova nya saker. När allt bara faller så naturligt och att man ALLTID hjälps åt med det man har tillsammans utan att den ena behöver passa upp på den andra. Kanon skönt när folk känner sig som hemma med oss.
Ännu en riktigt avslappnande grej var att när man börjar vi trött så kan man säga det rakt ut...man går en trappa upp. Jag lägger mig och somnar bums medan Jenny tar sig en ångbastu dusch för att hon vill och kan. Riktigt skönt att andra kan känna sig så hemma hos mig...det kallar jag vänskap av god kvalité.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar