Summa sidvisningar

torsdag 10 juli 2014

Inget särskilt...

God middag alla nära kära och vänner <3

Här kommer nu lite av varje som har varit under sista dygnet men son jag inte hunnit eller orkat att delge av olika anledningar. Har konstaterat att jag måste vara lite galen som tar mig för idiotprojekt hela tiden....ska bara säger jag varje gång. Jag lär mig aldrig, men det brukar bli bra när jag är klar som väl är. Det är antagligen därför jag inte förlorar hoppet utan att drivet fortfarande är starkt och tålamodet långt. Jag har nu hållit på i husvagnen hur länge som helst känns det som. Allt har krävt 4-5 ggr målning vilket gör saker ganska långsamt. Torktiden är lång så då tar det extra tid. Började först med att skura hela vagnen och kastade ut precis allt och Johann hjälpte mig att diska rubbet. Vi tog vagnen halvfärdig och åkte på en snabbis tur på en premiär camping i helgen och nu har jag försökt att greja vidare. Har hållit på på kvällar och nätter till sådär ett tiden på natten då det varit för varmt under dagarna att stå instängd i vagnen. Att öppna här finns ingen möjlighet som alla redan vet då det är sjukt mycket flugor så man blir helt sinnessjuk.
Det har nu börjat gro igen lite här och där under tiden som jag varit upptagen där ute och likaså knappt haft ork för annat. Idag har varit en jättejobbig dag med mycket smärta och migrän. Fick ta mig en omgång mediciner och lägga mig. Stendog omgående men mådde fortfarande skit när jag vaknade. Har nu suttit och druckit några koppar kaffe efter att ha käkat 2 smörgåsar som Johanna snällt gjort  ordning åt mig.Har dock inte fått någon ork förrän nu. Nu kommer det bli en svalkande dusch innan jag gör något alls...det hjälpte till så bra igår så jag startar där igen.
Har förövrigt pratat med mycket vänner i det närmsta och det har varit riktigt trevligt. Patrik och jag har nu börjat att planera inför den närmsta tiden hur vi har det med både det ena och det andra i tid och som vanligt så försvinner tiden alldelles för fort. Skulle vilja ha 48 timmar på varje dygn. Hundarna har jag knappt behövt brytt mig om då de bara ligger och flämtar i värmen och inte orkar ett dugg förrän sent på kvällarna.
Tyvärr försvinner mycket av min tid som jag vill göra massor av saker på till att invänta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar