Summa sidvisningar

lördag 5 juli 2014

Familjedag på Lunds Mansion ;-)

Godkväll alla nära kära och vänner ♥

Idag är ingen vanlig dag...idag är husvagns premiärdag....:-).
Har grejat som en idiot i vagnen när jag fick ett ryck...fick för mig att fräscha upp den till 2000-talets nivå trots att det är en gammal -77:a.
Har kastat ut allt...skurat allt och snart målat om allt....har en hel del kvar men är en god bit på väg. Det har krävts 4-5 lager målning så därför lång tid. Idag har vi tagit husvagnen till mossen för att gå vidare till viltvattnet som vi döpt till Skogsbergs place  ;-).
Vi har nu tagit med  Avanten  för att gräva ur så att vi kan göra ett hundbad eftersom man aldrig får vara någonstans med sina trogna vänner...
Vi har även beslutat att campa här pga att vi aldrig haft denna liga med i husvagn... för att se hur det funkar med Alice som aldrig varit med. Hon har heller "nästan" aldrig suttit kopplad i kedja vilket funkar super och de sköter sig exemplariskt ♥. Medans Patrik gräver så har Johanna plockat smultron och jag kantareller :-). ( Ska skvallra. ..det finns så här mycket på en plats annars hade jag inte klarat av det ) . Vi ska även få hit  besökare under kvällen som gör oss sällskap till grillad korv och god gästfrihet :-). Allt är möjligt ♥ om man vill. Dagens klädsel är anpassad efter väder och terräng... ;-).
Vi får se vad vi mer hittar på....
Bjuder på lite bilder för dagen ....hoppas även ni har en underbar dag...:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar