Summa sidvisningar

onsdag 30 juli 2014

Nog blev det fart på dököttet ;)

Så här började jag skriva inatt innan John Blund kom och kastade grus i mina ögon....


Godnatt alla nära, kära, vänner och bloggläsare <3

Bästa jag säger godnatt så här dax, börjar bli lite seg nu igen men nu känner jag att det är helt okey att vara trött och kommer att lägga mig med ett gott samvete och känna att jag haft en bra dag trots att den började ganska slött.
Har nu haft energi så det räckt för fler, vilket var ett tag sedan nu. Det är ärligt talat hos mig som hos de flesta värmen tar musten ur varje individ.
Hur som så hade jag tänkt att gå en trappa upp och umgås med min kära make för andra gången denna kväll men planerna ändrades när jag möttes av snarkningar i trappan upp. Han ska upp väldigt tidigt så jag vände i trappan och beslutade att lägga mig nere hos hundarna efter att jag skrivit mitt inlägg. Läste en blogg alldeles nyss om en kille som hade ett stort intresse och mestadels schäfrar, som jag råkade fastna lite på....
Jag läste dagens inlägg men han har haft sin blogg sedan 2011 tror jag och en himla massa kommentarer så det blev besvärligt denna tid på dygnet att läsa. Tydligen har han sållat en hel del kommentarer vad jag kan förstå så man fattade inte riktigt. Möjligtvis kommer jag läsa fler gånger då intresset är lika... vi älskar hundar båda två.
Nog om det, jag kanske ska säga B nu när jag sa A tidigare. Frågan är vad har jag sysslat med eftersom jag varit aktiv, alltid lika spännande?
Denna gång ska jag stilla nyfikenheten direkt genom att tala om att jag har städat...nu igen!
Jag har fått mycket gjort under kvällen vilket känns kanonbra.
Berättar vidare imorgon...säger nu godnatt till er alla natti.

Där försvann energin totalt så nu efter en natts sömn om inte så många timmar så kan jag nu säga Godmorgon till er och fortsätta där jag föll ifrån igår...

Ja nu har jag haft en annan ovanligt upplevelse på morgonen, vilken är överstökad nu men den kan jag berätta senare..

Hur som så pratade jag med Kalle en sväng i chatten igår, vi snackade om hur mycket man hade att göra men hur lite ork det fanns. Jag berättade att jag skulle ta mig i kragen och sätta fart,vilket tydligen fick fart på honom med. När vi talades vid lite senare så hade han målat den där dörren som var ett störande moment att han inte tagit hand om ;) Trevligt när jag kan pusha andra med :)
Själv hade jag nog eld i baken igår kväll.....äntligen.

Tog ut alla mina blommor ur fönstren i köket och matrummet, ställde dem i blöt för rejäl genomfuktning en god stund. Dammsög i fönstren... köket, matrummet och uterummet alla döda flugor och det var inte lite kan jag säga. torkade sedan av där och dammsög soffan i köket.
Fortsatte med dammsugaren och tog golvet i uterummet , groventrén , matrummet och köket. Fortsatte att även tvätta golven där. Putsade köksfönstret, fönstret i groventrén och matrummet. När jag ändå var på g blev även ytterdörrens fönster på dubbeldörrarna och stora spegeln i uterummet putsat.
Plockade undan allt i vardagsrummet och matrummet som inte ska vara där, tvättade mattan i groventrén samt dammsög alla hundfällar. Tvättade ännu en maskin med kuddar som legat i soffan.
Efter detta så skulle nu gubben sova så han sa godnatt, men då tog jag en paus i städande och gick en trappa upp för att umgås lite med honom innan han somnade. Man behöver lite närhet och visa varandra att man kan gå före alla måsten någon gång ibland, det ger mycket tillbaka...
Efter en stunds mys och gos så var han nu tvungen att sova då han skulle upp riktigt tidigt igen, så jag gick ner och fortsatte. Babesen hade fått mat redan men jag hade dörren öppen åt dem så de kunde gå ut och in hur de än behagade.
Nu var det dax att stänga, så det gjorde jag, de lade sig till ro alla 3 på fällen och väntade att jag skulle bli klar. Jag tog åter fram dammsugaren och dammsög golvet i hallen och vardagsrummet och därefter vattnades blommorna och golven tvättades och samtidigt eldade jag sopor.
Måste säga att jag fick en himla massa mer gjort än vad jag tänkt, vilket är ett riktigt plus.
Däremot så har inte min morgon idag varit på topp, i all hast igår glömde jag mina piller igår kväll vilket känns varje gång det händer. Hade vansinnigt ont när jag skulle upp idag. Även nacke och huvud värkte men jag har försökt så gott det går att kurera mig, jag har fortfarande massor som ska göras.

Döda dagar tillåts inte ännu, jag ska vila lite senare men inte idag har jag tänkt...
Hoppas ni alla hade en bra dag under gårdagen och önskar er en sådan idag med. Livet är för kort för att slösa bort, varje dag är unik och man skapar det mesta i livet, så ta till vara på det och välj med omsorg...
Sist men inte minst...visa och tala om när ni bryr er om andra människor...andra kan inte gissa allt. Om någon är viktig i livet ...säg det! Lovar att ni får tillbaka med god respons ;)
           

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar