Summa sidvisningar

onsdag 16 juli 2014

En fantastisk kväll. ..

God Förmiddag alla nära kära och vänner ♥

Sitter ni i uterummet med en kopp kaffe efter ha yrat runt som en tok. Ibland vet man inte vad man håller på med måste jag säga. Efter igår så visste jag inte vart jag la mitt betalkort, ett smart drag eller inte...hahaha.
Har i alla fall hittat det nu, jag var inte så senil som jag trodde utan det hade åkt ner mellan sätena i bilen. Jag visste att jag la det någonstans men någonstans kunde ju vara vart som helst när man har fått hjärnsläpp ;)

Igår var Johanna iväg till en kompis, hon tog sin A traktor och begav sig till Gårdeby för att spendera natten där. När min kära make kom hem så var maten klar åt honom, själv klarade jag inte att äta just då efter min jobbiga dag jag hade haft. Som tur är så kan det ju vända men många gånger väldigt sent. När jag är ok igen vilket jag hoppas på och förväntar mig så kan man undra vad för typ av arbete som kan vara passande eftersom hälsan vänder så himla fort i ett. Skit jobbigt men jag lär mig leva med mitt faktum, för leva även om jag inte är kry det ska jag banne mig! 

Igår var en riktigt "levande" kväll. En fantastisk kväll på tu man hand. Underbart <3. Många gånger glömmer man bort varandra efter så många år, vilket jag tror de flesta har upplevt. Man ser även många som haft mer än 30 år ihop och vårdar varandra med mycket kärlek vilket är underbart att få se. Vi har inte kommit dit än men på god väg ;)

Gårdagen utformade sig i att vi tog en sväng ner till kanaldansen i Söderköping och tittade på rörelsen som fanns vid kanalen. Där träffade vi många goda vänner och utbytte en trevlig stund, tog en mumsig glass vid Göta glass för att sedan gå en liten promenad. Jag ska inte säga annat än att jag var lite osäker då jag mått skit hela dagen tidigare men detta ångrar jag inte och det var kanon. Mådde ännu bättre efter en liten promenad men kände att jag skulle nog inte fortsätta för länge, så vi rörde oss mot bilen efter en stund. Vi hade otroligt trevligt med en promenad hand i hand.
Men kvällen slutade inte här....

I bilen på vägen hem så undrade Patrik om vi skulle ta en sväng och åka och bada med Ebba och Alice. Herregud tänkte jag är du inte klok, hur ska det gå till???
och vart?? 
Patrik gav ett förslag på Hawaii som ligger i Ö ryd vilket inte är så långt härifrån. Jag var osäker, men ville verkligen att mina babes skulle få bada. Alice är en riktig fegis och har inte varit i för att bada en enda gång. Hon går inte i frivilligt men hennes matte har heller aldrig badat.När jag har varit med vid vatten har det varit vid viltvattnet och där vägrar jag att bada, var i till knäna en gång men botten är äcklig och hela vattnet är brunt. Ebba tycker dock det är jätte kul vilket är tillräckligt för mig. 
Hur som så klädde jag om, ifall jag blev tvungen att gå i. Jag ville verkligen att Alice ska lära sig att inte vara feg för vatten utan njuta på samma vis som Ebba. 
Vi kom ut dit ganska sent, inte en kotte där. Patrik satte på Alice flytvästen vilket både är enklare att hålla i henne och att hon får lite extra hjälp att flyta då hon är en liten fegis.
Det tog inga tider innan Patrik och Ebba var i. Badleksaken var med och kastades år Ebba många gånger vilket  hon njuter till fullo av.
Jag kände att nu måste jag nog vare sig jag vill eller inte, kan villigt erkänna att jag hade ett helvete att komma i eftersom jag höll på att frysa ihjäl. Har badat en gång på Öland för ca 2 år sedan då jag offrade mig för Ebba men sedan bara när vi åker utomlands. Så nu var det dax att offra sig för Alice. Det tog en himla tid innan jag hade doppat mig, men när jag väl gjort det så tog det inga tider alls innan även Alice badade. Så summan av kvällen var fantastisk....Patik och jag åkte iväg och kunde nu äntligen bada med båda tjejerna och de tyckte det var roligt. Nu har klivet till rädslan för vatten försvunnit till stor det för Alice så sista doppet åkte flytvästen av och hon tog steget även om det var osäkert att hoppa i och simma ut och hämta flytleksaken själv när vi alla andra gått upp... :)

Kan inte bli en bättre en bättre kväll <3

Hoppas att er kväll varit till tillfredställelse som min.

Här följer några bilder på mina flickor...
Alice
Ebba
Bilfärden
Lite dåliga bilder men man ser skymten av Alice eftersom hon har flytvästen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar