Summa sidvisningar

fredag 4 juli 2014

Nog händer det mycket men i det tysta...

Godkväll alla nära kära och vänner ♥

Nu är klockan åter massor och jag kom nyss in. Har inte fått arslet ur vagnen på hela dagen förrän till kvällen....men nu har det varit action. Bad Patrik att klippa klart gräset efter vi  käkat vilket han gjorde. ...(nästan i alla fall ;-)).
Själv rensande jag ogräset som tryckt sig upp i mina lådor där jag sått allt möjligt. En del grödor funkar utmärkt men en del är hopplöst. Har haft grukplantor 4 st som helt plötsligt bara stendog...då blev jag sne och sådde nya. Nu har de där satans mördarsniglarna käkat upp ett par stycken av dem. Har börjat fått upp dill, persilja, morötter, sommarmalva, blandade ätbara blommor. Potatisen och salladen är riktigt lyckat medans rädisorna bara äts upp av mina betande kor i trädgården....dvs Patrik. ..som säkert visat Ebba hur man gör som nu står och vråläter rädisor...Alice river upp dem men smakar bara....så nu blir det rädisor i takhöjd om jag ska få ha några kvar. Förövrigt har jag fortsatt med mitt hemlighetsmakeri vilket börjar visa resultat...:-). Dock en bra bit kvar och x antal timmar...men det blir nog bra ...det brukar kunna bli det när jag får mina ryck..;-).
Om man bara ska nämna annat så har jag upptäckt lögnhalsarnas verk idag, vilket alltid visar sig förr eller senare och sett mig omkring efter en konstig känsla som jag kan få ibland...den som söker finner och skadeglädjen ökar i rask takt...man får vad man förtjänar och flitigt bäddat för. ..är inte livet underbart...;-).
Bjuder på lite bilder ....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar