Summa sidvisningar

fredag 11 juli 2014

Eftermiddagens vettiga....eller?

Godnatt alla nära kära och vänner <3

Hur dagen var under den tidigare delen tänker jag inte ta igen då det står i ett annat inlägg. dock var det ett riktigt tråkigt inlägg...inget alls hände på den här adressen då så vad finns då att läsa om? ;)

Eftermiddagen däremot har varit helt i min smak men jag blev inte klar så långt som jag hade velat, mörkret och brist på timmar på dygnet hindrade ännu en gång. Det är väl sjutton att dagen ska ta slut när man precis fått upp ångan. Allt blev inte riktigt som tänkt men fullt godkänt och jag är riktigt nöjd ändå... (nästan) ;)
Har haft en hel del tankar på vad jag vill hinna med att göra ...en del har jag kommit ganska långt med så snart hoppas jag på att få avsluta vissa sysslor för denna gång, det finns mer som väntar. Ska nu i taget planera vad och hur dagarna skall spenderas med vänner, bekanta och aktiviteter. Jag är en riktig planerare men inte omöjlig att tänka om. Jag är en sådan person som planerar sysslor och aktiviteter efter väder de flesta gånger. Passar på med innearbete om det regnar och gärna ute när det är fint. Detta funkar tyvärr inte alla gånger. Det händer att jag får sitta på kontoret tex, ibland när det varit ett efterlängtat väder just den dagen. Det kan hända om det är deadline eller miss i planeringen och det har ju hänt ibland.
Eftermiddagen har varit en bra dag. Tog min kalla dusch som jag piggnade till av och drog sedan igång. Hade hoppats på att måla klart i husvagnen idag men det blev inte....det blev för sent. Patrik har dock satt upp nya prylar i den som vi köpte med oss från Ikea senast. Han lagade även den trasiga dörren men låset är inte på plats ännu. Har lite kvar innan inredningen och packningen ska in i den. Ska väl städa den en gång till eftersom jag är ett städfreak..;)

Johanna har varit gullig och röjt inne så man hittar huset igen. Det är visserligen inte så farligt men jag mår dåligt när det ser ut. Patrik säger att han aldrig hinner se att det ser ut och jag svarar varje gång att han behöver gå till optikern...synen måste svika.
Har gjort saker idag som jag kanske inte borde men i ren irritation gjorde det ändå, envis som en åsna är jag så det får ju somliga leva med. Fick för mig  att eftersom det var så varmt att vara i husvagnen ska jag utnyttja dagen utomhus, har ju en tomt somnäst intill växt igen eftersom jag har varit upptagen med annat. Jag fick först besök av Kalle som var gullig och åkte hit med den sak som jag köpte med hans hjälp under dagen. Han kom nu hit och levererade mitt bilhundgaller, så nu får Patrik fixa en stomme till den i det snaraste. Han får även göra en sådan där skiva till bilen bakom sätena, han var ju jätteduktig sist så han kommer nu bli betrodd med att bygga en till den här bilen med ;)

Jag fick för mig att börja ta hand om trädgården genom att prova att klippa gräset vilket inte jag har gjort sedan förra året. Har inte vågat skumpa omkring på gräsklipparen eftersom ryggen spökar så dant, men idag har jag klippt ...åååhhh vad jag tyckte det var kul , det blir ju så fint. Har även rensat ogräs i en av min jordslå , fick för mig att trimma bort allt gräs runt hela tomten och det funkade kanon bra men det tycker dock inte kroppen om, men den smällen får  jag ja när jag vet vad det innebär efter en stund.

Så summan är alltså en bit klar för dagen...med en sleta som håller upp röven som inte vill bo ihop med mina tankar just nu.
Hela trädgården såg ut som attan men nu är jag på god väg att kunna bli klar med den biten. Nu ber jag en stilla bön att jag inte får smärtor eller migrän imorgon ...allt hänger på det..

Har ett målarvarv kvar i vagnen och sedan inredning sedan är den klar. Har klippt hälften av gräset, plocka  undan så man kommer fram, rensat ogräs, trimmat hela insidan av tomten ...detta har skett under längre stund idag då jag inte kunde gå in i husvagnen då det var alldeles för varmt. Vill gärna bli klar med gräset, alla solcells lampor, husvagnen och allt vad den innebär, vill kamma Winston igen, vill få kontoret klar och min bil nystädad och tvättad.
På lördag ska jag toppa ett par personer samt även färga håret på Gunsan :)

Har så mycket vilja så det räcker åt ett helt kompani.
Kanske bör jag avsluta nu så jag kan sova några timmar innan det är dax att kliva upp och starta dagen tidigt om jag ska hinna med. Har även annat som måste göras före lördag vilket då innebär imorgon. Jah måste skriva nota, handla, systemet, apoteket, snacka med Gunsan, mina babes, skjutsa Johanna till sörping och en del annat såsom mat, tvätt och få in varorna bland annat. Hade tänkt ge mig iväg på mopeden en sväng under kvällen eftersom Patrik kom hem skapligt men vi båda har gjort nytta istället så jag hoppas nu på morgondagen igen! det är väl sjutton vad lite tid det finns mellan varven!!!

Säger nu godnatt och släcker ner.
Hoppas er dag har varit kanon det har min nu under eftermiddagen. Önskar er alla en bra Fredag :)
Bilder på blandat kommer imorgon..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar