Summa sidvisningar

fredag 18 juli 2014

Nu bär det iväg...

Godmiddag alla nära, kära, vänner och bloggläsare.

Nu äntligen är vi på väg mot Ullared. Morgonen har varit full av städning till ve   och fasa. Alla blommor är omhändertagna och fina, vardagsrummet, sovrummet, köket, matrummet, uterummet är nu tjusigt. Det som är kvar att göra när  jag kommer hem är att tvätta golven och ta hand om allt vi köpt förstås. Badrummet är nyskurat så  att Gunn och Emilia har det fräscht och bara kan njuta av att vara hos oss under tiden de är hundvakt.
Husvagnen har tagit en himla lång tid att packa men nu är nog allt med hoppas jag. Patrik kom hem och hjälpte till med det som  var kvar att göra innan vi åkte, Kalle dök upp och vi packade in alla hans grejer i husvagnen också.
När allt nästan var klart möttes Kalle av en syn som ingen hade tänkt sig. Våra hundvakter hade köpt med sig egen mat idag som de skulle smaska på när vi åkt men nu blev det ett problem!!!
Det hade köpt en pizza och en kebab men nu hade någon annan hittat maten! En pizza är allt som nu finns kvar då Ebba och Alice hade lyckats hitta påsen som stod väldigt lätt tillgängligt för dem. Så en hel kebabrulle har mina tjejer nu delat på, det tyckte de var gott ;). Stackars Gunn fick alltså ingen mat kvar alls, det enda de lämnade var folien....
Nu återstår att se hur magarna blir men då vet man ju varför det blir aningen annorlunda till kvällen isf.
Efter nu en hektisk förmiddag så är vi nu äntligen på väg till Ullared. Sitter nu i bilen uppkopplad mot Kalles mobila bredband...kan det bli bättre??
Johanna sitter  och räknar matte i bilen, Kalle spelar spel och vad jag gör det vet ni ju redan och Patrik kör.
Vi har nu kommit till Mjölby så en liten bit mindre till destinationen. När vi sedan kommer fram ska vi stadga oss genom att sätta upp förtältet, fixa lite mat,  grilla en flinta och knäcka en kall öl till det.

Hoppas ni alla kommer få en bra helg, själv hoppas jag på en kanonhelg med mycket nöje och glädje ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar