Summa sidvisningar

onsdag 2 juli 2014

En bra dag till slut...

Godmorgon alla nära kära och vänner <3

Nu sitter jag åter igen med en kopp kaffe i uterummet och hör radion surra i bakgrunden. Jag hade klockan satt på 6.30 och tänkte sova en skvätt till men det gick inte att somna om. Anledningen denna gång var en delning på fb som jag kommenterade igår, och nu på morgonen hade ett svar kommit där man syftade på att gärna rottisar är farliga för barn! Blev en aning upprörd om jag säger så och därav inte kunde somna om.
Kan visa vad jag menar sedan.
Gårdagen gav mig en del gjort. Sov ganska länge på morgonen och fick häva ett migränanfall som kom fort som attan men ca 1 timma senare var det borta igen. Ryggen förövrigt har varit ganska bra måste jag säga. Har inte haft sådär idiot ont och har nu inte slarvat med medicinen så det är ju bra.
Plockade undan en del igår, tvättade gardinerna från husvagnen samt lite annat blev 3 maskiner totalt. Fick ett litet spontan besök av Emelie och Hugo när jag stod ute och rensade ogräs precis före regnet. Fixade potatis fläsk och löksås till Patrik och så gjorde jag räkmackor till kvällen.Vi käkade det till en svensk kriminalare, Maria Lang så det var trevligt. Johanna var igår vansinnig och höll på med extendern i flera timmar då den drogs ur för åskan och inte fick kontakt igen. Patrik var och besiktade husvagnen och den rackaren gick igenom utan anmärkning! Helt otroligt, en gammal -77:a som nu stått i 3 år för att Patrik skulle fixa till den vilken inte fanns något fel på! Det var släpvagnskontakten på den bilen han hade på som inte funkade då! Så jäkla retligt. Men nu funkar allt. Han var även och köpte nya däck till den som nu sitter på och nya gasslangar vilket kan vara bra. så nu är den helt ok bara jag blir klar med den. Har en skaplig bit kvar ska jag erkänna men hoppas på att blir klar snarast. Tar längre tid än vad man tror då man har massor med annat samtidigt. Men det löser sig.
Efter filmen igår fick jag ett ryck. Städade uterummet och groventrén. Hela uterummet är nu jättefint, rent och fräscht. Alla fönster är putsade, alla blommor omhändertagna och ordentligt vattnade.Det är såååå skönt! Ingen flugskit mer än på tapeten som jag får ta en annan dag.
Patrik har även satt upp nya rullgardiner så nu är det ännu skönare både för ögonen och med värmen. Ska nu sätta upp flykill i fönstren för att förhoppningsvis få färre flugor med....samt ett flugnät. Är så jävla trött på flugor så jag spyr på det!
Idag väntas besök av goda vänner men kommer att ha lite jag måste göra trots detta. Ska åka och hämta Anna och hennes dotter Jenny nu på förmiddagen och under kvällen kommer fru Westberg och gör mig sällskap tills imorgon...åååh vad roligt. Ett välbehövligt besök <3.
Nu ska jag ta ett litet ryck till innan jag ska fara iväg. Har hunnit vara i duschen, bäddat sängarna och plockat lite. Ska nu se över mina babes en sväng och ta ut den på hundgården vilken de inte varit i på länge nu. Sedan får vi se vad dagen erbjuder, har hur mycket som helst att göra!

Återkommer som vanligt senare, har lite kort av en blandad kompott som jag kan delge men måste ta det från telefonen och denna gång skriver jag från den bärbara datorn. Säger hej så länge och önskar er en kanon dag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar