Summa sidvisningar

fredag 4 juli 2014

Huvudet före....

Godmiddag alla nära kära och vänner ♥

Har nu gått in en sväng för en liten paus. Håller fortfarande på med mitt projekt även om jag nåde är trött och har lust till 0 %. Det är ju så att ingen gör något åt en så själv är bäste dräng. Babesen är ute och håller mig sällskap åtminstone och nu när jag kom in så var Johanna i full gång med städningen inne ...ååh vad glad jag blev. Vädret är kanon idag men jag har inte tid att utnyttja det tyvärr....men alla gör vi våra val och detta är ett av mina. Jag kommer njuta senarennär jag är klar... :-).
Tar nuben paus och har stoppat i mig en näve piller som jag hoppas gör verkan inom en timma. Ringde vårdcentralen idag för att fråga när min läkare tänkte kalla mig till ett nytt besök då sjukskrivningen går ut på söndag. Fick svaret att han har semester...tack för den!. Får nu komma på måndag och träffa åter en ny....blir så jäkla trött!
Får se vad det nu är för en prick...
Ska vila en liten stund så mitt påbörjade migränanfall återgår för att sedan kunna fortsätta.  Hoppas nu det blir bra...jag behöver det! Tiden är nu väldigt knapp och jag hinner inte klart just idag men så långt som möjligt hoppas jag. Tur att huvudet åtminstone är före kroppen....den fördelen har jag trots allt..;-)
Önskar er en riktigt bra dag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar