Summa sidvisningar

torsdag 31 juli 2014

Lycklig

God kväll alla nära, kära, vänner och bloggläsare <3

Hoppas er dag har varit bra. Sitter nu i uterummet igen efter att nyss kommit hem, gjort allt som jag ska och nu satt ner röven på stolen och samlar mina tankar.
Radion står på lite lågt på Rix FM och lite duggregn höras smattrande på plasttaket och bruset från tvättmaskinen ännu en gång. Lugnet har lagt sig och hela jag känner mig så rofylld så ingen kan ana.
Hade en något jobbig morgon med smärtor i ryggen och starten till migrän igen men med hjälpmedel så var det som väl var över på ca en timma.
Har haft en riktigt bra dag åter igen, fått massor gjort som jag gett mig den på och även en ny upplevelse tillsammans med min underbara familj.
Började förmiddagen med att hänga mina 5 maskiner tvätt som jag hade stående sedan igår, fortsatte med att tömma diskmaskinen och plocka in nytt, skura bänkarna, drog igång en ny maskin tvätt, putsade speglarna i trapphuset, tvättade groventrégolvet, dammade hela vardagsrummet, tömde kylen och drog igång den, dammsög husvagnen och städade sedan hela bilen med dammsugning och avtorkning av hela inredningen. Bilen tog en himla tid och det var riktigt bökigt då min rygg tyckte det var jobbiga ställningar både nu och då.
Hade lite dåligt samvete över att jag inte tog mig an kontoret, men tänkte att jag tar det imorgon eftersom det är den siste. Beslutade även att om jag gör alla andra saker idag så kan jag koncentrera mig på bara det imorgon...brukar funka bäst så.
Hade en utflykt som väntade idag, en som var ny för oss alla även Ebba och Alice. De socialiseras på hög nivå just nu och lilla Winston får vara något mer hemma än de. Han vill inte bada och är en trött man mellan varven så han få vara hemma när det är dax för bad. Idag skulle vi åka och hälsa på en av våra valpar från sista kullen, de är nu 5 månader gamla. Eftersom man inte vet hur mina reagerar med andra på andra plan än hemma så är man lite försiktig. Allt har alltid gått bra men jag har varit med då två rottisar inte kan med varandra...eller rättare sagt levt med det i ett par år så jag vet hur det kan ser ut och känns på nära håll, och därav försiktighet. Vi var bjudna till Ljungsbro för att idag hälsa på Blaze alias Lex. Var så förväntansfull, jätte kul att få komma hem till köparna och se hur de lever i sin vardag  :).
Är så vansinnigt tacksam till dem alla, jag har verkligen hittat helt rätt köpare till var och en av dem. Det roligaste av allt är att alla valpköpare har käpt den bästa av dem ;). Tur att alla är bäst ;)

Vi for hemifrån när Patrik kommit hem från jobbet och vi alla fräschat till oss lite. Vi skulle ta med Ebba och Alice idag för första gången på det här sättet. Vi har ju mestadels varit på hemmaplan så detta farande åt alla möjliga håll är för oss ganska nytt, och även att träffa andra hundar på det här viset även om det är deras syskon. Det har funkat riktigt bra med dem alla som har varit och besökt oss men nu var frågan....hur är det åt andra hållet?
Eftersom jag tar det säkra före det osäkra så satte jag dit en kedja i bilen så mina båda inte skulle kunna hoppa ut när jag öppnar kofferten. Blev kanonbra måste jag erkänna :).
Sedan for vi iväg. Vi tog vår middag på Max i Linköping på vägen till valpköparna och Lex,
Vi blev något senare än tänkt men de var glada när vi kom. Det var sååå himla kul :)...känner verkligen för denna tjej med hennes familj, riktigt trevliga människor med sunt förnuft sådär lättsamma som bara några människor är i starten.
Jag måste säga TACK att jag verkligen får chansen att vara delaktig i denna familj med Lex. Linda som tjejen heter har varit enormt givmild av sig själv vilket gissas med underton ;).
Idag har alltså mina tjejer haft full aktivitet hela kvällen med Lex. Allt funkade helt sagolikt bra. Tog först ut Alice till Lex och allt funkade bra trots att hon reste ragg i starten. Strax efter fick Ebba som var kvar i bilen göra dem sällskap.
Hela kvällen fungerade långt över förväntan, vi blev kvar till 22 ca och kom dit vid 19.30 ca
Det blev ca 2,5 timma vilket gick oerhört fort.
alla Babesen kompade fruktansvärt bra ihop :).

Jag tackar alla mina valpköpare att det är just ni som har mina babes, ni är helt underbara hela bunten, jag kommer att vilja besöka även de som bor längre bort och hoppas på att vi kan lösa det. Det skulle betyda massor för mig. Jag kan inte i ord beskriva hur jag känner och hur mycket det betyder för mig. Men varje bild som dyker upp på mina babes på fb eller någon annanstans fyller mitt hjärta med glädje och ofta mina ögon med tårar av just det, glädje.Jag vet att mina tuffa beslut jag tagit har varit helt rätt och att det är det bästa jag gjort i mitt liv om man ser till sambandet med just djuren.

Vi kommer att träffas mer det känner jag och jag gillar Linda som tjejen heter skarpt, en sådan tjej som jag känner något extra för redan vid första mötet....sådant är konstigt men det brukar bara bli så himla rätt.
Fick se någonting idag som jag inte sett förut, hur man ställer upp inför utställning...riktigt kul...

Som sagt en fantastisk dag...Själen sjunger glada toner ännu en dag. Tänk vilken vinstlott jag dragit....jag vann ett lyckligt och berikat liv med så mycket glädje med fina människor....Vem har samma vinstlott som jag?

Hoppas er dag har varit som min i känslan.....tackar så mycket för idag <3 Sköt om er...
Självklart följer bilder från dagen....;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar