Summa sidvisningar

lördag 8 november 2014

Ankomst till rummet...

Godkväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Här följer några foton på rummet vi hade under våra 11 dagar på Dominikanska Republiken. Vi anlände till rummet kl 21.30 efter en riktigt lång resa. 12,5 tim plan, 3,5 tim buss och bil samt ankommande på flygplatsen i Punta Cana och incheckning på hotellet där de inte var allt för snabba. Vi hade bråttom till middagen som stängde kl 22.00. Så vi mer eller mindre kastade en våra väskor och fixade till safetyboxen men inte mer innan vi begav oss på middagen. Denna kväll gjorde vi inte mycket mer än att känna efter att vi landat och pustade ut för att sedan njuta av vår vistelse här. 

Sängen var inte alls tokig, där gick att vistas ganska länge med olika aktiviteter ;)

Riktigt trevliga garderober där faktiskt...hör och häpna...det inte luktar fukt!

Ett litet eget mysbord där man kan ta sig en stund om man vill. Stolarna blev mest använda till att hänga bikini och badbyxor på då acn blåste i rasande fart just där så allt torkade fort.

Ett varsitt handfat, inte helt fel...

Badkar med duschvägg. Naturligtvis utnyttjade jag badkaret i ett hett bad en av kvällarna, som jag har saknat det. 

Toan, som inte är som våra. Man bör inte spola ner papper i toaletten och därför står där en papperskorg bredvid. Mest jobbigt var att det inte fanns en toaborste på rummen.

Vi hade även en bidé, alltså lite tillbaka i vår tid. Men hör och häpna igen...en bidé är suveränt skönt att ha så det kommer antagligen att finnas i vårt nya badrum som inte är klart ännu ;)

Här har vi ett smink, skriv, tv bord kombinerat. Där finns lådor på ena sidan och så minibaren på andra sidan. I minibaren var det inte alls som i Mexico, vi hade vatten, några olika sorters läsk samt 2 öl. Detta fylldes på varje dag i samband med att städerskan kom in och gjorde sitt varje gång.

Mer än så här av rummet såg vi inte. Vi hade även en balkong men det var så himla mörkt att man inte såg hur det såg ut alls när vi anlänt, och ärligt talat så hade vi heller inte det behovet för kvällen. Vi var ganska trötta båda två om man säger så.

Mycket mer har jag inte att berätta om just denna dag mer än att vi sov riktigt gott ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar