Summa sidvisningar

söndag 16 november 2014

Hela jag rasade....varför?

God mitt i natten igen alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Jag skrev en bit om gårdagen i ett tidigare inlägg där jag berättade att jag skulle göra allt för att göra min dag/kväll bra.
Jag vinkade Johanna adjö på morgonen för hon åkte efter skolan till en kompis i Gårdeby för att stanna över natten.
Patrik åkte sedan och jobbade. Han ringde hem och sa att han åker på hockeymatchen samma kväll som vi pratat om. Han kom hem rätt skapligt eftersom han fick åka och hämta biljetter vis 13 tiden. När han kom hem så käkade vi lite lunch och sedan drog vi ner till Willys och handlade. Det blev ett lass denna gång som så ofta annars. Denna gång som förra...mängder med grönsaker och rotfrukter.
När vi åter var hemma igen så plockade Patrik in påsarna och jag packade ur dem. Det var skönt när det var klart eftersom jag har dragit mig för detta länge nu.

Patrik lade sig och sov en stund innan han åkte. Han skulle vara där senast kl 19 då matchen började, har för mig att han åkte vid 18 tiden.

När han hade åkt och jag blev ensam vet jag inte vad som kom över mig. Helt plötsligt blev jag sjukt deppad. Varför jag blev det vet jag inte alls. Jag plockade undan en del men det blev heller inte mer än att tvättade några maskiner sedan var jag helt lat efter det. Jag fick bara en riktigt jobbig känsla i kroppen, kände mig så vansinnigt ensam. Jag är inte en ensam själ, utan har många underbara vänner men det hjälpte inte vad förnuftet sa, jag kände mig så ändå. Kanske kan de ha att göra med min hälsosituation. Har haft riktigt ont mellan varven, inte klarat av vissa saker.Humöret svänger lite då och då men jag försöker verkligen att slå ihjäl det negativa och bara se de framsteg som jag gjort det sista året. Kan inte påstå att jag fått något gratis utan har kämpat som en idiot och varit envis son en åsna för att vara där jag är idag. 
Jag hade massor att göra, massor att städa, vika tvätt, hundar som görna ville ha mitt sällskap, massor av roliga och mindre roliga projekt väntar men ingen lust föreföll sig att duka upp till något alls. Jag fick heller ingen ro till att ens se på tv.

Jag var dock glad att de andra 2 i familjen hade en trevlig kväll för min var allt annat än just det. Kanske hade jag inte känt så här om jag inte varit ensam, men så ego kan jag inte vara. Jag var inte sur eller hade några besvär med att de andra roade sig utan tvärt om, jag behövde kanske den här stunden. Jag var trött och mådde inte heller bra på andra vis. Är nog på väg att bli sjuk...kanske ligger det lite även där. Har ont i halsen, huvudvärk och trött. Orken är inte på topp vilken den inte varit sedan vi kom hem, ja inte när vi var borta heller. Jag vet inte när jag sov så fasligt som jag gjorde på resan. Jag törs inte ens tänka på hur många timmar vi båda sov bort!
Jag röjde undan lite grann i köket och hällde upp mig ett glas vin...det var länge sedan nu. Tog med mig glaset och lade mig på soffan. Jag satte igång bluetooth högtalaren och spelade glad musik samtidigt som jag kikade in i de sociala medier jag brukar vara uppkopplad till.
.
Säger här skål

När jag var och handlade tidigare så köpte jag en ny doft på ajaxen som skulle hålla fräscht i 12 timmar. Patrik höll på att åter igen smälla av när vi var nere i affären. Han säger att jag är ett städ freak och att det kostar multum för att jag städar så ofta, men han sa det med glimten i ögat. 
JA till viss del kan jag väl hålla med, jag städar ofta men inte överallt hela tiden utan säkert någonstans varje dag, men herre gud hur skulle det annars se ut här? Det är ju i stort sätt bara jag som städar och det blir så himla dant på bara en dag. Jag avskyr när det är smutsigt och inte luktar gott och då gör jag något åt det! Jag mår bra av ordning och reda. Det är bara så.

Detta är min nya kompis som ska tillfredsställa min näsa den närmsta tiden hemma när det är dax att skura... ;)

Kvällen slutade med att Patrik kom hem efter matchen, jag var trött och kunde tyvärr inte glädjas alls utan tog mig ett andra glas, en sängfösare. När den var slut och klockan var straxt efter 22 så gjorde jag allt och alla redo för sängen. Tänkte att när jag ändå är trött tidigt för omväxlingsskull och ändå inte har något för mig så kan jag ju gå och lägga mig och hoppas på en bättre dag med rätt rytm i dygnet imorgon. Sagt och gjort så  blev det. Så var det med min fredagkväll...
Man är inte alltid på topp kan jag lugnt påstå men kämpar på, idag gick det bara inte, kanske behövde jag detta.....vad vet jag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar