Summa sidvisningar

söndag 23 november 2014

Nu är det dax....

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Vaknade för ca en timma sedan, lustigt nog känner jag mig utvilad men det kommer nog bara att kännas så en stund tills att en bit in på förmiddagen har passerat.
Startade med att göra som man brukar, klä på sig och besöka huset. Direkt där efter så började jag åter att plocka undan lite, jag har en förmåga att inte kunna låta bli. Avskyr verkligen oreda. Har nu grejat hela veckan och förtjänar att ha det tjusigt efter all insats så därav blev det raka vägen in på salen.

Strax där efter så var jag nere på den andra våningen, där möttes jag av en kall bris i hallen och ett vardagsrum där inte värmen kommer för att stanna hur mycket man än värmer upp. Jag hämtade datorn som låg i bokhyllan och satte i kontakten efter ha flyttat fram den på rumsbordet. Jag startade upp men lät den sedan vara en stund medans jag gjorde andra saker.

Ute är den gråa tillvaron lika som så många dagar tidigare, men idag syns faktiskt lite ljus bakom det gråa så vem vet, kanske blir dagen något gladare utomhus än vad de varit på länge. Jag gick ut i köket, laddade kaffebryggaren och tröck på knappen. Som vanligt skränade den så att den nästan kan väcka de döda då bryggaren maler bönorna och drar igång värmaren. Hundarna sover fortfarande. Jag tar min nybryggda kopp kaffe med mig efter ha plocka i diskmaskinen i väntan på kaffet och alla mina mediciner så att kroppen kan kickas igång, lämnar köket och fortsätter tillbaka till det kalla vardagsrummet. Jag ställer ifrån mig koppen på golvet och öppnar braskaminen för att ta mitt morgonbloss.

Så fort att jag är klar så hämtar jag veden som jag ska försöka få att brinna, det är enkelt. Jag stoppar in, lägger in ett reklamblad från Ica och tänder på....vips så brinner det omgående.
Väl klar med det så går jag åter ut i köket, fyller en ny kopp kaffe och återvänder in i vardagsrummet. Winston sover fortfarande i bian , han kikar endast upp en gång för att se vad som händer men lägger ner sitt huvud igen.

Jag ställer ifrån mig koppen på bordet och sätter mig ner i soffan. Jag tar filten och bäddar ner mig i sittande position, lägger datorn i knät och börjar skriva detta. När jag nu kommit så här långt är jag redan trött. Jag sitter redan och sover i datorn så jag känner antar att det kommer ta en stund med att få alla inlägg för veckan klara.Jag startar med att vila....

Återkommer när jag kan hålla mig vaken, krafterna är just nu slut....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar