Summa sidvisningar

söndag 23 november 2014

Att förena nytta med nöje kan bli svettigt....

Fortsätter att skriva ner min onsdag som har passerat...
Massor fanns det att göra som vanligt, jag gick upp till klockan som står på alarm varje dag klockan 8. Oftast vaknar jag innan men är för lat för att gå upp. Jag ska erkänna att jag oftast kommer i säng väldigt sent. Mina dagar är över hela dygnet då jag få ta en stund med nytta eller nöje för att sedan vila. Man börjar faktiskt vänja sig vid att leva såhär men det är jobbigt att inte klara av det man klarade för inte alls så länge sedan. Om jag skulle göra samma sak igen? Ja faktiskt, det skulle jag nog, ångrar inte något alls utan snarare tvärtom. Allt som varit ger mig styrka, varje ny sak, varje utmaning, varje, nederlag, varje tillfredsställelse, ja ni förstår säkert att allt är till belåtenhet. Kanske inte just då det är som värst men är det en motgång som drabbar, så går jag ner mig en stund, reser mig med ett jävlaranamma och går vidare som alltid. Inget nederlag eller utmaning har ännu varit för stort.

Igår ringde Emelie till mig och undrade om Hugo fick komma och vara hos mig under dagen idag. Han dissade mamma som skulle till stallet och ville vara hos faster och Winston. Jag blev jätteglad :), det var nu jättelänge sedan vi träffades. Jag hade igår köpt en lite påse godis som jag frågade mamma om han fick utav mig vilket gick bra, det var ju en annorlunda dag idag...
Hugo kompade kanon med alla hundarna men har lite svårare för Alice som är mycket mer intensiv i sitt sätt att tala vid alla än vad Ebba och Winston är. Hon blir så glad att hon knappt vet vad och hur hon ska föra sig med människor eller djur så man får hjälpa henne på traven lite då och då.
Hugo hjälpte mig att plocka ur diskmaskinen och medans jag plockade ur bilen på varor som jag stoppade in i skpen så fick Hugo prova hur man gjorde när man rensade svamp.
Han tyckte först att det var jätte kul men efter ungefär 5 svampar så var det allt lite tråkigt ;) men han var duktig och fortsatte efter några vändor från bordet. Han visste att faster hade något åt honom lite senare..
Jag hann även att ta hand om diskbänken och plocka undan en del....dock inte på långa vägar vad jag hade tänkt då jag även var barnvakt och inte hade den tiden jag hade tänkt men vi hade så roligt <3.
Emelie kom och hämtade Hugo efter ca 2,5 timma om jag inte missminner mig. 

Nu måste jag fortsätta för att hinna bli klar med allt jag vill, inte allt jag måste till helgen. Viljan är enormt stark och det brukar sluta på samma vis att jag gör det jag sagt eller tänkt även om sysslorna inte kanske händer just den dagen jag har planerat så löser jag alltid min deadline. Jag har tvättat i mängder så nu hade jag 2,5 soptunna full att vika och få in i skåpen, allt blev vikt och hälften hamnade i skåpen åtminstone resten få jag ta under torsdagen för jag hann inte. Det blev 3 nya maskiner tvättade så jag får sedan mer att vika till morgondagen. Jag röjde även poolrummet vilket jag inte trodde jag skulle hinna. Åter en gång blev jag tvungen att dammsuga hela nedre våningen och det lyckades jag att göra.

Har nu äntligen fått tummen ur röven och satt i min roliga lampa som ändrar färg med en egen fjärrkontroll. Har en likadan i köket då jag tycker det är roligt med ändringsbar belysning.






En soptunna ren tvätt att ta hand om och vika...fyyy

En till och en liten bredvid

Trodde aldrig att jag skulle få allt färdigvikt men nu äntligen så är jag klar.

Denna dag serverades nudelwok med ugnsstekt anka.

Patrik kom idag hem med en ny fritös, samma som nu gett upp här hemma. Nu ska man väl kunna få nuggets klara på 4 min i stället för 25!

Sådant här är en mardröm att ta tag i känner jag men tyvärr gör det sig inte självt så det är bara att ta tjuren vid hornen och dra igång.

Att jag är nöjd med min insats, trodde aldrig att jag skulle få det gjort. Hade verkligen ingen lust men jag har ett enormt sug att kunna få upp poolen så fort som det är möjligt så nu har jag gjort min del och hoppas nu på att gubben gör sin :)

En salig röra blir det när man hinner att tvätta men inte ta hand om ett enda skit så nu får man verkligen ta sig i kragen för att få det gjort, det är en enorm lättnad när allt är där det ska.

Ja ni gott folk, att går utom små barn och trasiga klockor. Nu har jag fått bort all bråte och även fått upp alla blommor från golvet. Ska ta ett varv att snygga till dem, men det får vänta, har massor med andra projekt före helgen.

Som sagt, har en och annan blomma att ta hand om :-P

Har även lite murgröna som skulle behövas planteras om men det får också vänta...

Jag avslutar detta inlägg med något jag verkligen avskyr att möta.....men som tur är så är det lättlösta bekymmer.

Denna dag så skulle Patrik åka iväg på Hockey som han gör lite ibland. Jag hade tidigare tänkt att jag kanske skulle utnyttja tiden till att göra någonting för egen del då men hade inte haft tid att planera något och orkade heller inte ge mig iväg någonstans. När jag under eftermiddagen stod och lagade mat så stod Kalle helt plötsligt i huset och gjorde en chansning om att få sig en kopp kaffe. Detta var lagom som maten var klar och han hade själv med sig en hamburgare som han hade haffat på vägen hit, så nu käkade vi allihopa tillsammans för att efter det sedan dricka kaffe. Patrik åkte på hockeys som det var sagt och när ändå Kalle var här och inte hade något för sig samtidigt som jag hade utnyttjat min dag väl och mådde ganska bra så passade vi på. Vi tog oss en sväng om i dansens värld. Jag lärde Kalle den turen som vi lärde oss på kursen sist som jag lovat att jag skulle göra och så repeterade vi en hel del av det andra. Vi har såååå jäkla roligt, så man höll på att skratta ihjäl sig. 
Så kvällens avslut var riktigt trevligt. Patrik kom hem och Kalle var fortfarande kvar en stund innan han tackade för sig och for hem. Vi planerade att göra en repris nästa vecka på tisdagen då Patrik drar på Hockey nästa gång. Alla tiders men en vän som kommer hem och motionerar mig på ett roligt vis, vilka vänner man har ;) <3
Tack för att ni finns puss <3<3<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar