Summa sidvisningar

lördag 8 november 2014

Lördagen före semestern....25 okt


God kväll ännu en gång alla nära kära och vänner <3

Nu har jag åter lyckats samla ihop en dag av min vardag innan vi åkte. Dagarna var en aning pressade och vi hade fullbokat hela tiden skulle jag väl kunna påstå. Denna lördag så skulle jag ha packat men det blev åter inte av utan jag pysslade med andra saker som också skulle göras. Jag brukar alltid hinna de viktiga saker jag måste så det är väl synd att stressa, inte sant? Denna dag var inte riktigt kroppen med men jag tog en lugn dag med enkla arbetsuppgifter. Jag lyckades att lägga lite tid på mig själv vilket jag sällan gör på det viset men tog mig nu den tiden och det kändes faktiskt riktigt skönt att få rå om sig själv för omväxlingsskull. 
Jag var tvungen att lösa problemet med att Winston blir så himla skitig så fort han går ut så inte Gunn får det allt för besvärligt under tiden då vi är borta. Gunn ska vara hundvakt hemma i vårt hus och bo med vår tonårstös vilket känns oerhört bra och tryggt. Jag kan inte i ord beskriva hur mycket det betyder för utan den tjänsten så skulle vi inte kunna ta oss iväg alls på våra resor. Det är nu andra gången som vi far iväg utomlands för att lämna vårt hem till förfogande tillsammans med våra hundar. Denna gång extremt mycket enklare och lugnare än förra gången vilket kändes bra. 
Jag hade denna dag lite att sy och lite annat småpyssel tillsammans med att få all tvätt tvättad så jag inte hade drivor med tvätt när jag kom hem. Jag såg till att städa hela nedre våningen åter en gång så att jag kunde lämna ifrån mig ett rent hus och det känns trevligt att komma hit. Jag frågade även vad man ville att jag skulle handla inför vi skulle åka. Tog även ut pengar och lämnade kreditkort ifall något oförutsett skulle hända. 
Får väl lov att säga att det mesta är på gång och att jag tror att det löser sig innan vi åker.
Förmedlar lite i bild på denna Lördag....

Startade att göra mig redo genom att fräscha till barret med lite blondare hårbotten inför vår resa till Karibiens vackra stränder på Dominikanska republiken. 
Provade något nytt istället för att raka alla de delar på kroppen som skall snyggas till. Det var en hårborttagningskräm som funkade otroligt bra. Bara smörja på..låta verka 7 minuter och skölja av...helt suveränt :-).

Plockade fram Winstons dress som jag sydde för några år sedan. Är så vansinnigt trött på att han alltid är både blöt och skitig varje gåbg han går ut.
Riktigt bra modell där han bekvämt kan utföra sina behov...
Öppen hela vägen där bak...enkelt.
Fick ett specialuppdrag före avresa.... att laga gubbens tofflor som gått sönder i kardborren. Kan säga att han inte var världens gulligaste och raraste innan för han trodde inte att jag skulle kirra det är jag 100 på. Men det är mig han pratar med. ..det borde han ju veta... ;-)

Eftersom jag inte har provkört min heightec maskin tidigare så var det bara att se till att sätta sig vid sybordet och ta reda på bruksanvisningen och hur maskinen funkar. Jag kan lova att det är en maskin med så mycket automatik att man knappt fattar ett enda dugg. Självklart är det som det brukar även denna gång som väl är. Jag sätter mig och läser, inspekterar och reder ut.
Här är nu mitt premiär objekt via maskinen, kanske inte riktigt det jag hade tänkt mig att detta skulle vara det första jag sydde på maskinen men det funkade ju det också. :)
Här är nu darlingens tofflor åter redo för en resa till solen och han är åter igen nöjd och glad...
Här är ett par bilder, dock med dålig kvalité, på kvällens knytisfest som vi var medbjudna på hos Kalle som hans bror Sven hade ordnat. Det är många medlemmar från dansklubben som förenades för att dansa. Vi gjorde mest sällskap för att visa vår gemenskap men vi blev tidiga därifrån då vi skulle endast ha en dag till hemma och även då få besök av Gunn och sedan packa inför resan.
Vi hade alla trevligt och maten smakade bra, alla hade hjälpts åt med att lösa trivseln. Själv hade jag tyvärr ont i ryggen ännu en gång och vågade inte ge mig till att försöka dansa denna gång då det var trångt och fullt med andra villiga dansare. Får ta det vid ett senare tillfälle då situationen funkar bättre :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar