Summa sidvisningar

torsdag 27 november 2014

Att tillföra en ny i hundflocken...


Godkväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Igår var inte vilken dag som helst. Den dagen var en dag som jag inte hade räknat med men gör vad jag kan åt saken.  Jag har fött upp 2 kullar rottweiler där alla har hamnat hos enormt bra köpare. Nu hade det dessvärre blivit ett problem hos en av familjerna. Det minsta barnet i familjen har inte varit helt frisk sedan man köpte hund. Man behövde nu när man anade stor misstanke eliminera problemet för tösen. Köparna meddelade mig och vi kom överens om ett återköp. 
Varför tar jag en till kan man kanske undra... 
Jo mina valpar har jag tagit fram och anser att det är mitt ansvar att de får ett bra liv. Min tanke är inte att den sista nu ska stanna här men han är trygg med mig och vårt hem. Han har andra hundar här av samma ras och jag kan ta mig an honom. Han kommer naturligtvis vara här tills allt är helt ok och rätt familj anländer...och händer det inte så blir han långvarig.
Med denna inställning så bestämde vi ons kl 10. Jag har förberett mig mentalt att ta hem en för mig nu ganska främmande rottis hane. Jag hade honom inne hos mig själv en stund för att beskåda honom och hans kroppspråk. Jag tog in Winston till honom vilket funkade bra. Winston visade sin stora machosida och bjöd till lek. Denna man som kom hem är även han kastrerad vilket underlättar till viss del...då tik intresset inte är på samma nivå. 
När de båda kommit ihop sig bra var det Alice tur...de lekte som aldrig förr.
En stund senare skiftade jag tjej till Ebba. Det gick också bra. Än så länge fuskade det INTE i gruppen alla tillsammans. Dax att gå vidare. 
Skiftade hund om och om igen. Beundrade varje rörelse. ..varje blick...osv.
Jag hade göra till kvällen.Har lugnt och sansat
i omgångar fått flocken med den nya att nu kunna vara tillsammans.  Helt slut nu när jag äntligen var nöjd med dagen.
Nedan följer snyggingen.
Atlas



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar