Summa sidvisningar

torsdag 13 november 2014

Nu åker vi hem...6/11 dag 11


Ja nu ni gott folk är det dax att åka hem <3

Vi hade satt klockan ganska tidigt så vi hade gott om tid att förbereda oss för resan hem och att kunna utnyttja sista dagen innan avfärd. Vår buss skulle hämta oss kl 16.00 för att föra oss till flygplatsen i Punta Cana 1 1/2 timmas väg bort.

Vi gick upp, drack kaffe, packade och gjorde oss redo för att lämna rummet där vi skulle checka ut kl 12 senast. Vi valde att göra det redan på morgonen och sedan avsluta vår tid före bussen på fackbook i väntan på avfärden. Vi behöll våra handduksbiljetter till några minuter före bussen. 

Vi checkade ut vid 9 tiden och gick och käkade frukost för att sedan utnyttja dagen vid poolen en sista gång. Självklart var vi tvungna att ta en sista strandpromenad och ta en pussbild som vi gjorde vår första dag vi gick där.

Vi avnjöt för sista gången en lunch i strandrestaurangen. Vi hade grejer som inte var nedpackat i bagaget som vi skulle svida om till precis före bussen för att ha det vi behövde för att landa i sverige igen. Vi hade hört att första snön föll igår så vi hade beredskap.

Jag gick idag runt och fotade lite i foajé och det jag inte fotat samt gick vi och köpte lite sovernirer som vi skulle ha med hem. Eftersom vi inte borde åka någonstans så kom försäljarna till hotellet vissa dagar och vi hade väl lite tur för just denna förmiddag var de här.

Här utnyttjar sista dagen i solen.

Ett sista dopp i havet på vår strandpromenad.

En andra pussbild på sista dagen var ett måste <3

Här är hotellbaren i foajén

Försäljarna på hotellet

En bit till av foajén

Utanför bilden ovan..

Vädret sista dagen var kanon :)

Här sitter jag nu på bussen och Patrik hoppar fram och fotar sista korten på vårt resmål.

Flygplatsen i Punta Cana efter incheckning

Här har vi ätit som vår Max ungefär, detta hette Wendys:)

Vårt plan väntar på vår påstigning och hemgång till Sverige igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar