Summa sidvisningar

söndag 9 november 2014

Första morgonen Tisdag 28 okt dag 1

God natt alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Eftersom jag nu fått i ordning på lite till text i ordning och även en förfrågan över hur det såg ut från hotellets balkong så skriver jag ett sista inlägg för inatt. Måste sedan försöka komma in i någon sånär rätt gängor med tiden så jag kommer upp rätt imorgon.

Redogör nu för första dagen, en text som jag hade skrivit ner i ett kollegiblock när vi var där...

Vaknade tidigt som attan och undrade om det aldrig skulle bli morgon, vet inte hur många gånger man vaknade och var redo att gå upp men det var bara att gå och lägga sig igen.

Man hade bara sovit och sovit så man visste nu ordentligt hur det gick till...

Vi gick och käkade frukost efter den vanliga rom och colan som nästan alltid pryder vår första morgon på semestrarna. Vi gick sedan och bytte om tog en sväng till foajén för att kika på utsidan av hotellet. Vi passerade baren där några drinkar slank ner, det var pinacolada och cubalibre som hägrade. Vi gick ut för att se oss omkring men det fanns inte mycket att se då  allt var precis utanför entrén och det var överstökat inom kort, så promenaden blev inte alls lång.

Vi gick förbi i receptionen och frågade om vi hade någon wifi vilket var fritt en timma om dagen då vi var i Mexico och vi misstänkte att det var likadant här. 
Vi tänkte ta en promenad åt andra hållet men kom inte så långt. Vi hittade stora poolen med baren nedsänkt i vattnet där vi fastnade ganska länge.
Det blev en öl, pinacolada, banana mama, cuba libre och som vanligt hinner man inte tömma den ena innan nästa står på disken som bara råkar bli blandad utav bartendrarna ;)

Hela området var fyllt med marenege-musik, dans, gympa, glada toner och skratt.
Patrik fick denna gång gå ensam till lunchrestaurangen för att inta lunch medan jag väntade med min drink i baren i poolen. Man har inte hunnit blivit hungrig alls men han var tvungen att äta så han kilade snabbt iväg en liten sväng.
Det blev lite vattenbus i poolen samt motionssim några varv. Vi blev ganska glada i hatten och gick när baren stängde vid 18 tiden på kvällen.
Vi passerade rummet för att ta en liten vila en stund och vi var nog båda mer i gasen än vad vi trodde ;). Detta med alkohol och värmen som man inte är van vid utgav orden "godnatt" vilket gav oss just det ....en god natts sömn!  hahaha

Detta var inte alls vad vi planerat. Jag vaknade kl 01.00 första gången och hade migränkänning. Lade mig igen. Vaknade åter kl 02.00 men vi sov vidare...ja så här höll natten på fram till morgonen tills att det var dax att kliva upp....

Så kan det gå...men vad gör det ;)

Morgonens första syn från balkongen när vi vaknade.

Morgonens första intag före kaffet som vi fick på rummet ;)
Ingen har sett detta förut från våra resor ;)

En första blick nere på stranden i förbisvängen bara....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar