Summa sidvisningar

söndag 9 november 2014

Söndag 2/11 dag 6

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Denna dag gick vi åter upp tidigt eller inte så jätte tidigt, kl 8 ska jag väl erkänna. Som vanligt tog vi oss till frukosten. Patrik plockade på som han brukade och käkade upp långt före mig. Kaffet serverades i rask takt som varje gång. När vi var klara så gick vi till rummet, gjorde oss klara för poolen som vanligt, väl insmorda men helt i onödan idag. 

Solen försvann och regnet kom, under tiden käkade vi i strand restaurangen för att fördriva tiden och inväntade bättre tider. Vi tog en sväng över facebook där vi pratade med lite vänner en sväng. Vi har gjort det ungefär varannan dag vilket då varit en hel del händelser när man startat upp. Det har låtit som ett jäkla flipperspel i telefonen varje gång.

Väl klara och när vädret var något bättre så rörde vi oss tillbaka till poolområdet, vi spelade lite pingis och hade trevligt. 
Vi käkade middag och blev lite mer omhändertagna än vanligt ...vet dock inte varför ;).
Denna dag var det dax för beach party och det var verkligen roligt att se. Vi satt där tills det var slut för att sedan ta en sväng till foajén för att senare ta en liten nattpromenad. Vi gick och mös samt fotade lite men gick snart nog tillbaka. 

Vi tog en repa förbi diskot igen men blev inte kvar där länge. Det var mer folk än sist men det var färre som dansade. Vi tröttnade båda ganska snart. Vi gick tillbaka till rummet där det var nog så mysigt på tu man hand. 

Man var i ärlighetens namn inte svårvyssad denna dag heller ;)

Stora poolen som vi utnyttjade mycket.


Bubbelpoolen by night...
Här är en riktigt dålig bild från beachpartyt men jag vet ju hur det var , och jag lovar tillställningen var extremt rolig och bjöd på många skratt. 
Det var en tävling med ett gäng kvinnor och ett gäng män. Det skulle häva en öl, springa 10 varv i sanden med en pinne i pannan (spansk julafton) och sedan springa bort och sätta sig på en stol, allt på tid.
Vi hade sååå himla roligt att se på detta!!! Åter en kväll med mycket skratt :)

Vi käkade som vi brukade på restaurangen...

Gick till diskot och som ni ser saknas alla människor ;)

Dessa väggbonader pryder väggarna..

Min kära make kom och överraskade mig med en selfibild, vi hade både trevligt och mysigt innan Johna Blund kom och tog hand om sömnen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar