Summa sidvisningar

fredag 7 november 2014

Fredag före semester. .den 24 okt

Godkväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Försöker att ta en dag till medans vi väntar på nästa start.
Fredagen bestod av att städa som en tok både ute och inne. Jag städade hela under våningen och Patrik plockade undan ute på tomten. Han körde upp massor till förvaring hos grannen inför vintern. Även 2 bilar blev körda till skroten som vi hjälptes åt att lasta. Skönt när det blir ordning och bråten försvinner :-). När jag hade städat klart men sparat groventrén så plockade jag upp klippbordet och körde igång att klippa Winston. Han  tog jätte lång tid tyckte jag då ryggen bråkade....men klar blev han. Nu efter jag var klar med detta så var jag helt slut. Somnade som en klubbad på soffan. Vi åkte senare in under natten och hämtade Johanna hos kompis där de haft filmkväll. När vi åter var hemma så spenderade vi tid med varandra nu när vi båda ändå var pigga och vakna eftersom vi båda sovit.

Ja så här var min fredag...ett himla slit men med goda resultat. Detta skrev jag ifatt ifrån mellanlandningen i Göteborg men har inte lyckats skicka det då blogger bara har stoppats hela tiden. har blivit så gott som tokig! 

Hoppas ni har haft en kanon fredag...själv vet jag knappt vad det är för dag i röran ;).

Har även använt ett nytt schampo och balsam denna vecka som jag inte kommit ihåg att berätta. Ska bli spännande om det blir något resultat :). Fler av er har säkert sett det via reklam men jag ville prova...

Fortsätter skriva ifatt dag för dag så fort jag kan ....puss

Här åker den första bilen till skroten...
Här åker den andra bilen till skroten....
Hundarna anar att det är något på g...de lämnar inte min sida...
Klippbordet är nu framme och redo...
Winston är även han nu redo hos barberaren...
En färdigklippt gammal gubbe men en tjusig sådan... :)
Nog är han en snygg gubbe när han är nyfriserad :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar