Summa sidvisningar

söndag 9 november 2014

Lördag 1/11 dag 5 dagen


Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare < 3

Vi gick som vanligt och åt frukost. Solen värmde som tusan. Vi låg nere vid poolen och försökte svalka oss med ett dopp mellan varven men det gjorde knappt skillnad men skönt var det ändå. Det blev några vändor till baren som vanligt. Vi tog ett par set i pingis igen men fortsatte senare på en tur i trampbåten. Vi beställde även en resa till Catalina till tisdagen. Det kostade 150 dollar för 2 och allt ingick. Avgång sker kl 8.15 och hem kl 15.00.



Här är matsalen där vi åt frukost och middag nästan varje dag. Det var ganska lugnt då det var det första planet från Sverige som vi åkte med ner.

Vi begav oss ut på en sväng med trampbåten som ingick i all inclusive. Denna lilla ö var vårt mål att trampa till men jäklar så ont det gjorde under fötterna. Man hade inga trampor utan det var endast metallpinnen att trampa med...inte så värst skönt.

En solnjutare i egen hög person.. ;)

Vi tog oss fram och faktiskt även sedan tillbaka..

Som vanligt måste Patrik undersöka...dock var snöret till båten för kort att den inte gick att förtöja någonstans så det var bara för honom att hoppa i igen. 

Nu ville jag tillbaka. Jag var inte världens största fan av att trampa båt så här utan var hellre vid poolen eller någon annanstans. Men nu har vi provat och det är jag glad för. :)

Fortsättning av dagen följer.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar