Summa sidvisningar

onsdag 25 juni 2014

Aktivitetsdag?

Godmorgon alla nära kära och vänner <3
 Då hade åter en ny morgon kommit med sina solstrålar.Idag höra jag dock ingen fågelsång utan nyheternas tråkiga ton då jag nu sitter i soffan och har fortfarande tv:n på efter att min gubbe har begett sig iväg till sitt vanliga arbete. Jag har en himla massa på schemat som vanligt och vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja men tar mig en liten stund här först.
Ska väl fortsätta att städa i husvagnen även idag eftersom det kommer ta lång tid innan jag är klar då det innebär en riktig storstädning och jag får lov att ha en bit i taget. Jag har även en himla massa inne i huset som väntar eftersom allt snabbt gror igen och alla fönstren behöver fortfarande putsas...sättas flugnät så jag kan vädra osv.
Måste faktiskt berätta att det nu blivit en betydlig skillnad på fluginvasionen har faktiskt kunnat haft dörren öppen några tillfällen utan att behövt spruta efteråt :). Jag har faktiskt ingen aning om vad som gjort detta...kan det vara alla småfåglar som nu lämnat alla holkar som plockar så enormt? Ett par utav flug fångarna utomhus har aktiverats men de har inte plockat så värst mycket i alla fall. Tycker bara att det är väldigt konstigt att skillnaden är så vansinnigt märkbar.
Ska maila in fotografier på hur läget har varit vilket miljökontoret har bett om, men berättar nu att det för tillfället är bättre så än så länge behöver man inte åtgärda utan just för dagen är det en normal mängd för att bo på landet bredvid en ladugård...nu häller jag tummar och tår på att det kommer att förbli så här. Om det smäller till med en ny invasion skall miljö kontaktas återigen för att göra ett akut besök och se hur det ser ut vid total kaos.
Hur som haver så är jag jätteglad över att det är bättre...mycket bättre. Kanske kan jag slippa att ha så vansinnigt skitigt direkt igen när jag hunnit att städat nästa gång.
Vore den bästa sommarupplevelsen som jag kan få...jag orkar verkligen inte hålla på som jag har gjort!
Nog om det....
Tänka sig..när jag sätter mig och ska skriva här på bloggen har jag inte en aning om vad jag ska skriva om alls utan fingrarna bara glider över tangenterna och så blir det vad det blir. Många gånger läser jag inte ens igenom texten då jag är alldeles för bekväm...därav alla konstiga feltryckningar som gör att man ibland inte alls vet vad jag har skrivit.
Men sådan är jag. Många gånger så tänker jag att jag ska bara skriva ett par rader och så helt plötsligt så har jag åter igen ett nytt A4 framför näsan och jag har ingen aning om vad jag har skrivit när jag skrivit klart. Många säger att jag borde skriva en bok om mitt liv både nu och det som är i det förflutna då jag faktiskt har haft en helt sjuk tillvaro runtomkring mig en stor del av mitt liv...men
Det som gör att jag inte satt igång är att jag har varit alldeles för upptagen men man vet aldrig ...kanske händer det någon gång. Skulle vara skönt samtidigt att kunna berätta för hela världen vad jag varit med om, väldigt många skulle höja på sina ögonbryn och gapa stort och inte tro att jag talade sanning men tyvärr gör jag ju det.
Jag som sagt mitt förflutna ...ja faktiskt en del fortfarande som händer i periferin är ett helt annat kapitel om man så ska uttrycka sig.
Mycket ska man vara med om innan man skall kläs i träfrack....
Men när den dagen är kommen så gör jag det med ett högt huvud...det har jag gjort mig förtjänt av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar