Summa sidvisningar

lördag 7 juni 2014

Innan jag tänkte godnatt...igår

Har nu under kvällen suttit i ute i uterummet och myst  med babsen och lite tända ljus.
Satt och gjorde iordning solcellslampor för att sätta runt tomten och satte även ut dem. Har ett 30 tal kvar men det orkade jag inte göra klart...får ta det en annan dag. Har bara suttit och tänkt och filosoferat för mig själv när alla sovit...såå himla skönt. Jag behöver verkligen dessa stunder för att orka starta om. 
Hade tänkt att berätta något om en svunnen tid men blev för trött och orkade inte. Nu har jag ju kommit ifatt så jag kan ju ta något sådant någon gång ibland när lusten faller på.
När jag satt  för mig själv igår så hade jag öppet och hör och häpna...inte en enda fluga störde!...helt underbart!.. hundarna hade fått en blinklampa i olika färger på sig så jag lätt kunde se i mörkret vart de tog vägen....mest för att se det blåa skenet vart Winston var eftersom har går ut hela tiden. Han blev lite slummersnäckad när han gick ut sist och jag sög tag i honom utan ett ord och kastade i honom i hundgården...han kröp då in i huset och försvann...när han sedan kikade ut talade jag om med mörk ton hur ful han var och då skämdes han enormt. Konstigt nog har han inte gått ut igen...inte än i alla fall.
Mycket mer än så blev det inte men det räckte för mig. ..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar