Summa sidvisningar

onsdag 18 juni 2014

Efter nattens inbrott

Godnatt alla nära kära och vänner ♥
Sitter nu och huttrar till nattblosset på balkongen.  Just nu går det att vara här vilket inte funkar på dagen längre. Flugfångaren luktar nu lik! Uuuu!!

Nu sitter jag vid datorn efter blosset för att kunna skriva klart lite fortare och inte somna ifrån. Morgondagen kommer vara full av aktivitet även den så jag har inte riktigt tid att hala efter i dagboken just nu.
Idag har jag haft ett extremt långt startsnöre fastmonterat på kroppen. Har haft svårt att komma igång. Har haft så jävla ont idag så tårarna har kommit vid ett par tillfällen men ville få en del gjort ändå. Man får försöka att acceptera att inget blir bättre av att inget göra heller, det är bara själen som tar mer stryk.
Idag känner jag mig extremt duktig trots min sena start. Jag mår verkligen super i själen, bara för att jag ger mig fan på att jag ska klara vissa saker även om det är svårt. Jag får ju som vanligt sota för det och migränen kommer oftare i samband med detta tyvärr. Jag har ju mina godisar så de får hjälpa mig att kunna vara människa till stor del.
Jag hade gett mig den på att städa idag, ville få hela huset klart och kanske börja på fönstren eller rensa ogräs som jag inte hunnit med. Men det blev som vanligt ändrade planer!
Fick ett ryck och det rycket känns suveränt nu i huvudet i alla fall. Har haft ett sovrum som ser ut som bara den och en hall på övervåningen vid balkongen som varit full med kartonger och massor av prylar blandat med damm....:(
Tog först och plockade undan på hela övervåningen , sedan skurade toaletten och handfatet, tog bort all tvätt, 2 maskiner sorterade till tvättstugan för att bara stoppa i imorgon. Hade en full tvätt tunna full med tvätt jag inte ens visste vad det var längre som nu är i skåpen, all tvätt 4 maskiner till som var där är även det i skåpen, har kollat över alla resväskor för att se vad som fanns i dem , men de var tomma så jag tog ut den på salen efter att ha dammat av dem. 

Allt är avdammat, hittade först 25 videoband med våra bästa år och sedan 10 till!!!
Oj jag tror allt att jag ligger lite efter...
Jag har nu ett riktigt fint och stort sovrum nu när det mesta av bråten försvann. Jag fick ännu ett ryck, min nya symaskin kommer ju snart hem så jag har gått och sugit på karamellen hur jag ska göra ett sy-utrymme till mig. Hade bestämt mig för att göra ett syrum av hallen vid balkongen så nu är det klart och alla kartonger och tomtar och annat är nu bortplockat och sorterat
Jag har bara hunnit dammsuga överallt uppe  och inte tvättat golven ännu. Får försöka ta det imorgon om jag orkar...
Jag är jätte nöjd med vad jag åstadkommit idag. Hade även i bakhuvudet att jag vill se våra bästa år som Gunnsan snällt spelar in...jag måste beta av ju!!!
Jag vill dessutom börja sova i min säng om det går så jag tog upp som förslag härom dagen att jag ville ha in tv och videon i sovrummet istället för boden där aldrig någon använder nya platt tv:n.
Sagt och gjort, Johanna hjälpte mig att flytta in tv, tv-bänk och videon därifrån till sovrummet.
Jag har nu fått igång videon men inga kanaler ännu på tvn. Jag har även sett ett avsnitt idag trots att jag inte tänkt mig det.
Jag hade under dagen även ett besök av min underbara brorson Hugo som bara ville till faster för att hälsa på och visa sin nya tuffa frisyr.
När de var här så bad jag Emelie om hjälp att få på mig klänningen och hör och häpna...jag kunde ha den helt utan att behöva sy om den mycket alls ;)
Jag provade även de smycken som jag ska ha till. Sååå himla skönt att det nästan är klart. Det jag nu behöver är en rejäl bh som är skön och sitter skönt på kroppen. 
Hoppas jag löser det imorgon .)
Flera tunga bitar med sådant som bara tar extremt lång tid att göra är nu gjort.

Nu ska jag gå och knyta mig
Stort tack till Emelie och Hugo som var här en sväng. Jag fick hjälp att kläl mig , vilket jag måste ha. 
Imorgon kommer Dagen att fortsätta som vanligt...helt fullt upp.

Nu känner jag hur tunga ögonlocken börja att bli. hade jag suttit och skrivet i telefonen så hade jag sovit för länge sedan.

Nu rundar jag av för nu, bilder har jag inte just nu utan jag visar dem imorgon ..säger nu godnatt till er alla 
Godnatt och sov gott <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar