Summa sidvisningar

söndag 29 juni 2014

Söndags utflykt

God kväll alla nära kära och vänner <3

Dagen idag har varit helt fullt upp. Jag har varit helt slut hela dagen men försökt att piggna till. Har haft en bra dag med de kära.
Tog en tripp till Mjölby,Boxholm och inhandlade en blocket pryl till mina stora babes. Denna gång en hundsulky. Det ska bli väldigt intressant om det är något för dem, tror det i så fall är en kanon bra pryl i olika syften...inte minst för både huvud, kropp och samarbetet med en ny uppgift att utföra. Måste dock skaffa en ordentlig dragsele eftersom denna som tillhörde inte är så stor.
När vi var klara med detta åkte vi förbi den restaurangen som vi tog med vårt grannpar Lena och Lennart till förra året. Bjöd med oss fam Olofssons men denna gång avböjdes gästfriheten. Det får bli en annan gång.
När vi skulle åka hemifrån idag så fick babesen gå ut i hundgårdarna och de valde själva sitt sällskap idag. Ebba valde att vara med Winston...tror hon ibland kan behöva lite fritt från Alice, allra helst just nu när hon löper och är lite knasig med både det ena och det andra.
På hemvägen åkte vi förbi och tog med avanten som hade varit hos Linus under dagen. Tog då en kopp kaffe hos Key ...hälsade på familjen och Gobby bebis samt Brutus. Hade även då en trevlig stund och som vanligt många skratt...:)

Nu är dock stämningen en annan....man är inte på topp jämt.

Bild på sulkyn kommer när jag hunnit med....även provkörningen  ;) Hoppas så in i norden att vi ska få enorm glädje av den.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar