Summa sidvisningar

måndag 9 juni 2014

En besöks vecka väntar...

Sitter just nu på kontoret och har plockat undan de grejer jag tidigare pysslat med. Har nu sorterat prylar i olika högar så som det ska tas omhand.
Håller på med lite förberedande inför veckan. Ska ha besök måndag, tisdag, onsdag och torsdag så mycket av arbetstiden som brukar finnas om jag bara kan utnyttja den kommer att försvinna.
Det ska bli trevligt med lite socialt avbrott..ska även försöka få en del gjort ändå. Ber en stilla bön bara för att jag inte kommer att bli sådär vansinnigt trött under denna vecka utan att jag kan utnyttja den ensamma tiden som jag har.
Ska väl ta mig ett varv på tomten för att få undan de få hundskitar som babesen nu placerat på fel ställen. Det är riktigt skönt när man känner att man hinner med att ta hand om saker och kan hålla efter..men det är dock inte så ofta det händer utan saker och ting bara springer ifrån mig. Antingen kommer något i mellan eller så är kroppen eller vädret inte med och då kan det bli lite kaos igen tills jag hinner ifatt på nytt.
Hade tänkt att jag kanske skulle handla idag men tar det vid ett annat tillfälle känns det som. Jag har en liten gubbe att ta hand om  igen så jag ska väl göra ett frest på honom också. Han börjar på att bli väldigt långhårig igen och nu ska det ju bli så där jättevarmt igen så det är nog lämpligast att ta hand om honom först så han mår bra.
Lilla Gubben börjar bli lite gammal och börjar få lite nya knölar lite här och där så det är bra när det går att se över honom ordentligt. Funderar på hur pass mycket jag ska ta på pälsen denna gång...har inte bestämt mig men det blir nog lite mer än vanligt så jag kan hålla koll på alla knölar som dyker upp i värmen.

Ha en bra dag alla goa ;)

2 kommentarer: