Summa sidvisningar

söndag 15 juni 2014

Lördagens aktivitet ♥

Godkväll alla nära kära och vänner <3
Igår var en alldelles fantastisk dag. Mycket frihet och lek. Skulle vara hundvakt till Johannas kompis Pias hund medans de var iväg på studentfirande. Vi hade även en husvisning som vi skulle åka på kl 15.00 så vi for dit. Vi har varit där tidigare förra året då vi grejade till deras trädgård efter vildsvinens framfart. Nu har jag inte sagt att vi ska köpa hus utan vi var och tittade bara. När vi kom hem därifrån så hade redan Bella precis anlänt. Johanna har haft Mickan på besök hela helgen så hon har haft riktigt trevligt hon med. Inget var egentligen planerat alls utan det bara blev.
När vi varit hemma en stund kom Kalle in på ett besök ..blev lite kaffe i väntan på att hans uppdrag för dagen skulle bli klart för hans hjälpande hand.
Patrik tog och klöv klart veden som Johanna, Mickan och han var i skogen och hämtade tidigare under förmiddagen.
Under kvällen packade vi ihop matsäck som vi skulle ha med oss till viltvattnet och grilla där. idag blev det 4 hundar som fick följa med. Våra 3 och Bella. Alla babesen hade varit ute och lekt i ren förtvivlan enda från de kom ihop. Vi tog ihopsättningen av flocken lugnt och sansat och allt funkade riktigt bra. Alice och Bella blev riktiga vänner och lekte som bara den.
Vi..Patrik och jag tog en promenad med ligan ut till Mossen och vidare till viltvattnet medans Johanna och Mickan kom med Apan och släpkärran. Den var med ifall jag inte orkade att gå hem utan behövde åka då det var ganska jobbigt för ryggen.
Vi hade en jätte trevlig kväll. Ebba badade som vanligt och Alice tyckte det var läskigt fortfarande. Winston och Bella var glada över att få ligga och sova i skogen så de fick samla sina krafter efter dagens ansträngning.
Vi fick lov att baxa oss på kärran på vägen hem. Alla Babesen satt snällt hos oss. men för säkerhetsskull så satt de alla fast ordentligt så de inte skulle kunna hoppa av kärran i ren rädsla om något skulle skrämma dem.
Vi var hemma ganska sent och alla fick då sin kvällsmat. De käkade tillsammans och jag måste säga att jag var förvånad över att Bella åt upp all sin mat trots att det var en ny plats med nya människor ocg hundar runt om.
Till slut så slog vi oss ner i vardagsrummet och Patrik och jag tog soffan och ligan fick sova var de ville runt om oss.
Måst påstå att denna dag verkligen varit livskvalitet för oss alla...älskar detta :)

Bjuder på några bilder från igår...











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar