Summa sidvisningar

tisdag 17 juni 2014

En ny morgon...

Godmorgon alla nära kära och vänner ♥
Ännu en ny dag lyser med sin strålande tillvaro. Jag vaknade och väckte gubben som åter försovit sig. Han snodde ihop det han behövde och försvann ganska omgående.
Jag har softat lite men är fortfarande jättetrött. Alice är extremt kelig och vill vara en del av min kropp hela tiden. Tar nu en påtår och hoppas på att piggna till men det känns lönmöst just nu.
Har nu undet morgonen fått förfrågan om valp igen men de försvann nu för länge sedan.
Ska samla ett inlägg om de vartefter så ni får ta del av deras tillvaro. Själv ser jag och hör om dem mellan varven och jag fylls med glädje varje gång. Idag hoppas jag på en bra dag då det SKA bli åka av i rengöringsmedlets tecken! Har maddor inne och ute om jag bara kan. Som jag känner just nu så är jag inte reko så jag kommet nog få bita ihop och acceptera läget...
Imorgon är tanken att fara till Norrköping en sväng så då har jag imte tid med mycket hemma. Behöver verkligen få en del gjort. Och så kanske min symaskin kommer imorgon! Åååh vad spännande! Längtar verkligen att ha tid att sätta igång och lära mig nya saker. Har även mågra projekt som jag vill få gjort...lite..."Lola ryck" om man ska definiera på bästa vis..;-)
Önskar alla en kanon dag....jag ska göra min till den bästa. Återkommer som vanligt senare..
Jag bjuder på något som gör mig glad :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar