Summa sidvisningar

måndag 2 juni 2014

Efter incheckningen. ...

När vi väl började röra på oss så upptäckte vi att hotellet var fullt med en massa hundar av olina valörer...då slog det mig att det var ju denna helg som den stora utställningen på Himmelstalund skulle vara. Och jag ska vara ärlig...detta är absolut inget för mig! En del av hundarna fanns bara en replik till...STACKARS DJUR!!!
Förstår arbetet bakom pälsar och grejer men alltså...det stod en dam med 3 st små vita hårbollar...den ena vill sitta  er men får inte!..inte ens på rödamattan som leder i  i entrén på hotellet!...detta var på fredagen och utställningen började under morgondagen! Stackarna. ..vilket hundliv!. Ber en stilla bön för att de får vara vanliga små vovvar i vardagen...på det sätt de förtjänar...usch jag gillar inte sådant här. Som tur är är det ju inte utställning så ofta. Visst finns det mycket bra saker med det också...och roligt att få sin hund bedömd och tävla....men för vissa raser ..är det verkligen värt det??? För hunden alltså!
Nog om det...
Vi var inne en sväng på Bishop Arms och tog oss en varsin öl i rökpausen.
Nu började det gnöla ordentligt i magen och det var dax att gå någonstans och käka.
Vi gjorde oss redo och började promenera...;-)
Vi visste inte vart vi skulle....regnet hängde i luften hela tiden. ..mellan varven öppnade det sig och då vräkte regnet ner. Vi hamnade efter en stunds övervägande på Tegelvalvet..... dvs pub Wasa....
Vi blev kvar där hela kvällen.  Hade riktkgt roligt.
När vi kom dit var det inte mycket folk där men när vi skulle hem så var det propp fullt. Tog en promenix tillbaka till hotellet och hade då vansinnigt ont i fötterna...men väl värt varje minut. .;-)
Måste säga att det är väldigt roligt att komma ut på det här viset någon gång vilket händer väldig sällan. Träffade en trevlig tjej som jag gillade. ..kanske en blivande vän....återstår att se men en hel del gemensamt verkade det som om vi hade . Det är inte alls ofta man träffar en person på det viset men allt. är visst möjligt...;-)
Hoppsas ni alla haft en bra fredag det har vi haft ...;-)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar