Summa sidvisningar

onsdag 11 juni 2014

En hektisk förmiddag...

God middag alla nära kära och vänner ♥

Idag har varit en välanvänd förmiddag och jag tackar gudarna för att jag varit reko i ryggen så här långt.
Idag skulle eon stänga av strömmen kl 10.00 och ha den borta till 14.00 så det var lite bråttom att utnyttja tiden väl med det som behövdes innan ström och vatten försvann. Jag skulle även ha ett besök kl 10.00 så jag behövde vara klar till dess för att kunna utnyttja tiden efter besöket på annat vis. Ibland är det bra när någon ska dyka upp...det går ibland fortare att få saker klart då...om man bara har kroppen med sig förstås. Idag var en bra dag. Klev upp senare än jag tänkt eftersom jsg glömt att sätta klockan. Släppte ut mina babes och matade den med sin frukost som vanligt. Gick ut i hundgården och skurade ur vattenholkarna och fyllde på massor av nytt i båda. Efter det fick de gå in där en stund så jag kunde få göra lite annat. Vattnade farstukvisten på framsidan samt hällde upp 2 extra vattenkannor så jag har vatten till de andra på framsidan. Satte på 2 baljor kaffe och hällde på termos så jag har undet hela dagen då jag annars inget kaffe får. Eon ska byta ut någon stolpe ellet något denna gång så därav utan ström.
Nu knallade jag upp och plockade iordning på sovrummet vilket är det enda rum som inte är städat ännu. Dammsög därefter och dammade. Plockade ihop all tvätt som blivit igen och hällde upp en hink med skurvatten till golven för lite senare. Tog hand om disken som tillkommit på diskbänken igen men kunde inte köra igång den men den är nu klar till klockan 14.
Vattnade på nytt vatten i alla hundskålar så det är nytt och fräscht för dagen även inne samt tog ner tvätten som hängde ute eftersom det ska börja regna runt klockan 16. Allt är nu vikt för att stoppas in i skåpen. Har plockat fram den bärbara datorn och laddat den så den kan användas under tiden ingen ström finns om jag får för mig det. Telefonen är laddad och även surfplattan. 2 tillbringare vatten är fyllda och ställda i kylen så jag kan få lite vatten att dricka om jag vill eller behöver. Blommorna i vardagsrummet är även de vattnade och toabesök över...man får lov och tänka på allt om man inte ska bli ståendes med skägget i brevlådan. Har till och med hunnit att tvätta barret...helt otroligt!
Ja jag tycker nog att det varit en riktigt välanvänd förmiddag är riktigt nöjd med insatsen...nu är även sovrummet så snyggt det kan bli för stunden och dammet är borta och även sminkborden fräscht....de nya klänningarna jag köpte igår är upphängda på garderoberna att nu lysa med sina glada färger..:-)
Har även nu satt in alla bloggutskrifter i en pärm så de är placerade på rätt ställe..:-)
En hel del i sin ordning måste jag säga...
Ordning och reda ger mig glädje och harmoni. ..:-)
Hoppas ni alla har en bra dag...jag gör som jag brukar...försöker skapa den bästa för min egen del..

Återkommer snart igen..;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar