Summa sidvisningar

måndag 16 juni 2014

Tacksam för underbara vänner ♥

Oj vad jag är lyckligt lottad...jag måste gjort något bra...
Idag startade jag att röja...pratade med en god vän när jag började plocka undan. Blev lite målningstvätt...bokhyllans vitrin riktigt snyggt..silvret putsat..bröllopsbuketten tillsnyggad från damm och alla souvenirer vi köpt utomlands som nya. Det mesta undanplockat. Så lite blev gjort. Anna ringde då hon läst min blogg att jag kanske skulle handla och erbjöd sig att hjälpa mig ♥. Underbara människa! Jag svarade att det inte behövdes då jag mår bra men  visst är hon välkommen om hon vill.
Kände att det var rörande omtänksamt så att det nästan nändes pinsamt. Hon och Engla dök upp vid 13.30 . Jag gjorde klart det som jag pysslade med sedan tog vi en fika.  For ner timm apoteket före 15 så jag äntligen fick mina mediciner jag behöver. Var förbi på dollarstore och shoppade lite roliga saker...samt mycket skurmedel och lusmedel  till kroppen..;-). Efter det så var vi på willys och handlade en himla massa...Anna var glad att inte vara tvungen att lösa ut min vagn.
Riktigt trevligt att göra något man inte gör varje dag...umgås med omtänksamma vänner och då är allt tråkigt även mycket roligare. Hade bara så vansinnig ont idag så det var störande. Anna var snäll och hjälpte till med de svåra bitarna och när vi kom hem deckade jag helt. ..inget kul alls. Anna och goa Engla hackade grönsaker och stekte köttfärs. De fixade allt till maten och Johanna plockade in varorna ihop med Patrik. Jag slog velt enkelt ivop som ett korthus.
När vi sedan käkat tackade Anna för dem och de begav sig hem snart nog.
Ett jätte tack för idag...nytta med nöje :-). Hade aldrig kunnat handla som idag om jag varit ensam. Nu har jag försökt att samla krafter så jag kunnat städa men inget har hänt...kroppen är slut och migränen gör sig påmind.  Vet inte alls om ett finger lyfts ikväll annars hoppas jag på en bra dag för den typen av aktivitet imorgon.
Har dock haft en bra dag och mår bra i själen :-)

2 kommentarer:

  1. Det var bara roligt så kul att äntligen kunna hjälpa till inget cyklande ivägen :)

    SvaraRadera
  2. Du anar inte hur det värmer hjärtat ♥.
    Hoppas Engla hade roligt också. Hälsa henne med en stor kram och tacka för hjälpen igår...hon var jätteduktig. Skicka gärna kort på henne med presenterna hon fick igår så jag får se ♥

    SvaraRadera