Summa sidvisningar

fredag 13 juni 2014

Gårdagens projekt...

Godmorgon alla nära kära och vänner ♥

Hoppas ni alla hade en bra dag igår. ..min blev bra trots förutsättningarna :-)
Skrev ett inlägg igår som jag publicerade men vet inte vad som hände för det försvann...
Jag tar det väl en gång till då. Jag måste ju veta vad jag pysslar med om dagarna..;-).
Hade i söndags bestämt en dag då Freja skulle klippas...och även matte skulle komma hit. Det skulle bli trevligt eftersom det nu varit ganska länge sedan. Vi båda har varit upptagna på olika vis så vi har inte haft tid att ses.
Nu fick jag tyvärr veta på morgonen att man inte skulle dyka upp då man var åter upptagen ogh kunde inte lämna huset hemma längre stunder vilket jag kan förstå. Jag blev lite irriterad att man inte kunnat sagt till tidigare...jag själv har gnott som ett svin så jag skulle kunna av sätta denna dag till Frutten...men det var inte värst.
Det som jag var mest irriterad på och gick i taket av var att inte lilla Frutten skulle bli klippt denna gång heller. Hon behöver det verkligen! Jag har haft världens sämsta samvete då det varit mycket med stora hundar...valpar och operationer i samband med att jag inte varit bra. Det har varit mycket från andra hållet med...med ohälsa och blandade ting så tiden har inte passat. Winston och Freja brukar klippas ungefär samtidigt men nu har Winston hunnit med 2 omgångar i mellan.
Hur som så hade jag en känsla att Freja kanske inte var redo för en klippning så jag blev mest irriterad över det. Jag orkar verkligen inte borsta en till då jag har ett jätte jobb med Winston. De finns en överenskommelse att jag ska klippa henne vilket jag självklart gör. Även hundvakt finns jag för om så behövs och veterinärsbesök skjutsar jag till och följer med på om man vill.
När nu inte matte kunde och Frutten inte var helt klar så sa jag ändå till om få hit henne...vet inte när jag skulle ha tid nästa gång...det är verkligen inte lätt att få till en tid.
Bad om att få hit henne tidigt så jag hade hela dagen på mig då jag behöver vilopausar för ryggen. Hon blev hit skjutsad vilket gladde mig :-).
Höll på i omgångar hela dagen med att få henne klar. Visste att hon ev skulle hämtas runt 17 så jag ville hinna helt klart tills dess.
Efter mycket möda och stora besörjelser är hon nu klar. Nyklippt..genomkollad efter knölar...kloklippt...tandstensskrapad och även örontvättad..:-) och så ett nytt rosa bling bling halsband jag köpte helgen vi var i Norrköping. Nu är jag nöjd. Lämnade ifrån mig en riktigt tjusig liten dam som var överlycklig för all uppmärksamhet och pyssel ♥.
Det är den betalning jag får när jag tar hand om cockrarna...ren glädje som de visar direkt och det finns inget som överträffar den känslan..:-).
Nu undrar väl några...men hur blev det med er?
Det är som det ska vara hoppas jag. Man måste kunna tala om vad man tycker om och misstycker om. Jag vill ha raka ärliga berättelser om vad som händer och inga ursäkter. Det mesta går att lösa så även denna gång och det vet alla mina vänner om. Man måste kunna ge och ta kritik utan att lägga någon vikt på det. Vänskap går inte sönder av att man inte är överens utan blir snarare starkare av det...liksom ett förhållande. Man måste kunna visa respekt och omtanke för varandra och det finns gott om.
Man går inte ihjäl om det blir lite sura toner i ett hörn någon gång...vad skulle då vara värt att kallas vänskap?  Man tar tag i bekymret pratar och går vidare och tar självklart lärdom :-)
Så här är allt som det brukar och en stor tung sten har lämnat mitt hjärta :-).
Här är nu lilla Frutten före och efter sitt besök hos mig..;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar