Summa sidvisningar

fredag 13 juni 2014

Äntligen på väg hem :-)

God förmiddag alla nära kära och vänner♥

Nu äntligen har min önskan ett faktum. ...
Har tittat ut denna maskin för 1 år sedan....men har önskat en maskin i 2 år eftersom den jag har syr så illa i sömmarna trots att den har varit i lämnad på service. Har länge surfat runt efter en maskin och hittade en som jag fastnade för innerligt men tillfället har inte varit rätt. Min kära make gav mig en symaskin i present när jag fyllde 37 men jag har fortfarande inte bestämt mig förrän nu. Igår slog jag slag i saken och beställde mig denna. ..:-).

Nu hoppas jag bara att jag lär mig hur man använder den...en heightec maskin ju!.:-)

Oavsett om du är en nybörjare som vill skapa trendiga dekorationer och personliga projekt eller en sömnadsentusiast som vill längtar efter större kreativa utmaningar är nya Husqvarna Viking® H|CLASSTM 600E sy- och brodérmaskin det perfekta valet.

Kreativa möjligheter

• Stor broderyta, 260 x 160 mm – syr stora mönster snabbare och med bara en båge.• 100 inbyggda sömmar för quilt-, nytto-, special- och sekelskiftessömmar; ett alfabet och 7 mm stygnbredd som ger iögonfallande resultat.• Två broderbågar och extra bonusprogramvara som ger dig möjlighet att skapa broderier av egna bilder och ClipArt.• Extra högt pressarfotslyft som är perfekt för att sy i flera tyglager. 

Modernt och bekvämt

250 brodermönster och textprogram med 20 typsnitt. Från och med nu kan du sätta en personlig prägel på alla dina projekt!Sex olika knapphål för olika användningsområden som skapas i ett moment.Effortles Threading™ – automatisk inbyggd nålträdare, automatisk trådspänning och undertråd som sätts i ovanifrån. Allt för att göra det enklare och roligare att sy. 

Inspirerande funktioner

Smidig sömvalsfunktion som sparar tid! Längd och bredd ställs in automatiskt när du väljer söm. Inställningarna kan enkelt anpassas till ditt val av tyg och teknik.Med Multiple Hooping kan du brodera mönster som är upp till 480 x 280 mm. Se dina stora mönster ta form!Skapa enkelt personliga broderier på datorskärmen och låt dig inspireras av en hel värld av mönster och idéer. TVÅ BRODERBÅGAR INGÅR - skapa fantastiska broderier i olika storlekar: Stor båge: 260x160mm (10" x 6”)Liten båge: 100x100mm (4” x 4")Du fäster enkelt bågarna på broderenheten med snabblåset.250 BRODERIER INGÅR – Ett stort urval av broderier ingår så att du kan komma igång direkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar