Summa sidvisningar

söndag 15 juni 2014

Att jag förtjänar det....

God kväll alla nära kära och vänner ♥

Just nu avnjuter jag en kopp kaffe i uterummet. Hundarna busar och låter lite avlägset i bakgrunden. Även ljudet av gräsklipparen som Patrik kör hörs i fjärran. Han har varit så duktig idag. Han har snart klippt gräset igen...vattnat alla blommor hos oss och hos grannen som just för dagen är bortresta. Han har även varit där och sågat ner en gran efter önskan och kluvit den åt dem...så de blir nog jätteglada...:-)
Under förmiddagen så tog han även hand om all ved som kördes hem igår.
Jag blir så glad när det går stadigt framåt..:-)
Men vad har jag nu gjort idag då? 
Jo det ska jag tala om jag har också varit aktiv och idag känner jag mig verkligen jätte duktig. Det är inte ofta jag säger det men idag känns det så jäkla bra bara. Jag har fått massor av tunga stenar att falla från mitt bröst igen. Jag har haft en hel del som har tyngt mina axlar som nu börjar på att ordna upp sig.

Idag har jag äntligen avslutat bröllopsprogrammet och är riktigt nöjd med vad jag har åstadkommit. Allt blev som jag hoppats om inte lite bättre :)

Jag har även gjort fakturorna som skulle göras...de är även på lådan då jag flirtade med Lotta som tog dem med när de hämtade Bella. Alla insättningsuppgifter är utdragna och ihopsatta med alla tidigare fakturor, kontoutdragen från banken är gjorda, ett rutavdrag till skatteverket är gjort för hushållsnära tjänster, alla papper som behövdes kopieras är klara, alla papper är sorterade och i ordning för att gå vidare till nästa man vilket är en kvinna.. :)
Jag har även betalat alla nya räkningar med omgående inbetalning samt gjort iordning alla kvitton på hundarna som nu är i lådan och ska bara in i pärmen vilket är enkelt. Jag har även mailat ett kvitto till folksam på kastreringen av Ebba för en reglering på årskostnaden på försäkringen.
Känner mig riktigt duktig idag. Johanna har varit duktig hon med, hon har gjort ett stort skolarbete samt sett till att maten blir klar och tagit hand om disken...och det så ut som kriget idag ...vet inte vem som släppte den bomben i köket den här gången. Jag vet knappt att jag har varit där.
Nu har Winston fått gått in för kvällen men  Ebba och Alice tog sig en busomgång ännu en gång nu så de är fortfarande ute. Det är lite sen kvällsmat även idag men det går ingen nöd på dem. Nu har jag även fyllt på fodertunnan med 30 nya kilo foder.
Jag har inte haft det minsta ont idag i ryggen...helt ofattbart! Det har varit såååå himla skönt, jag vet inte längre hur det känns knappt. Men eftersom det har varit helt annorlunda idag så har jag reagerat över de Jag kan ärligt säga att jag förtjänar det sååå att få må riktigt bra i både kropp och själ samtidigt. Känns helt underbart.
Har lite till som jag grejar med på kontoret så kanske återkommer jag mer i väntan på att skrivaren skall bli klar. Kan säga att det är ett och annat papper som tillverkats i den idag ;)
Hoppas ni alla har haft en riktigt bra dag, önskar jag kunde dela med mig känslan jag har idag till de som förtjänar den som jag...
Möjligtvis säger jag god kväll för idag det är sådant som märks....puss :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar