Summa sidvisningar

måndag 2 juni 2014

Lördagen...3:e dagen av rent nöje.

Godkväll alla nära kära och vänner ♥

Lördagens aktiviteter var min tanke att nu delge.
Vi vaknade ganska skapligt..gick ner och tog ett bloss för att sedan gå upp och duscha och ner för en hotell frukost.
Frukosten tyckte varken Patrik eller jag smakade värst så en aning av besvikelse fanns måste jag nog säga.
Vi hade ringt till Fredrik för att höra om han ville följa med till hundutställningen om vi fick för oss att åka dit. Han var väl med på notorna så vi checkade ut...beställde ett nytt rum och åkte. Idag måddegjag alldeles utmärkt. .inte en minsta tum av smärta alls och så har jag sovit hela natten..:-)...helt underbart. Jag var nervös för sängen tidigare men helt i onödan..:-).
Vi åkte nu och hämtade Fredrik och körde vidare upp till Himmelstalund där utställningen ägde rum.
När vi kom dit var vi nog ganska sena. ..inget stod och tog parkeringsavgift längre... inte heller entré. Tur var väl det då det inte längre fanns så mycket att se. Gick ett par varv och kikade. ..köpte en trä apporteringspinne samt en för vatten och en mirakel sopborste...:-)
Strax därefter var det dax att röra sig vidare.
Vi åkte och lämnade Fredrik och for vidare till öb. Där blev det lite blandat. ..en sele till Atlas...15 kg kattmat till Ubbe och Sigge...ett nytt halsband till lilla Freja Frutten när hon kommer och ska klippas vilket jag trodde skulle vara gjort för länge sedan...men då hade hon inte fått det snygga halsbandet jag nu köpt. Det blev en torkvinda och en rejäl skruv till den...en pool till Ebba och Alice att glöta lite i.;-)...och säkert något jag glömt.
Så absolut inga tankar på annat än semester...;-). Efter detta åkte vi åter till samma hotell igen och parkerade bilen.

Checkade i på nytt i ett mindre rum än tidigare.
När vi installerat oss där blev det en stunds vila för att sedan åter svida om för kvällen.
Vi gick ner och satte oss på Bishop arms ett tag och tog ett par öl...beslutade oss sedan för en promenad längs strömmen. Funderar stark på att gå dit sent en kväll och gräva lite ....fina perenner hade de i mängder..;-).
Vi vandrade vidare för att till slut hamna på Highlander Inn för en superb middag.
Blev först fish and chips med viltlöksbröd och tzatsiki...följt av en fläskfilé planka med baconrullad sparris..lite grönt och en underbart god beaneassås. Patrik tog åt även han fläskfilé med sparris samt en köttsky..men med bakad klyftpltatis istället. Vi avslutade sedan med en Dooley's coffe och då Patrik även tog en hallonpaj med vaniljglass.
Middagen var ganska dyr men riktigt bra och fin mat...och så öl till maten så klart..

Efter detta gick vi förbi Harrys men beslutade oss för att bara passera och ta en promenad genom parken där laxtrapporna är. Det var såå himla fint...värt att se..♥
Vi promenerade tillbaks till hotellet och satte oss åter på Bishop ett tag innan vi tänkte på refrängen. Vi båda var ganska trötta och jag var ganska illa i ryggen från dagen...hade inte riktigt alla mediciner med så det var säkert lite därför med.
När vi lade oss så somnade vi som klubbade sälar båda två. .

Ytterligare en riktigt bra dag...hoppas även ni andra har haft det..:-)

Bjuder på lite bilder från lördagen..:-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar