Summa sidvisningar

torsdag 5 juni 2014

Ska man eller inte

Sitter nu i uterummet efter ha pratat med nära och kära. Är helt slut...orkar knappt tänka på allt som måste göras just nu.
Känner att snart vill jag göra något för mig själv...något som jag tycker är roligt åt mig själv eller för mig själv...men tiden finns inte.
Har inte kammat mig än idag och känner mig som ett kolli. Känner mig lite ledsen..men varför?
Lyssnar till hundarnas tuggande i sina ben vilket till och med låter gott. Är det vädret som gör humöret. ..eller att jag alrig blir klar med mina uppgifter innan nya hänger över mig. Jag har en längtan att få tid att träna mina babes...vara en social människa med lugn och ro...att allt har lagt sig.
Ska bli skönt när juni är över. ..kommer förhoppningsvis vara lite mindre betungande ansvar för andra.
Visst är det kul att hjälpa till...men vissa dagar vill man bara vara ifred...bara njuta av tillvaron men då är det något nytt som måste göras. Det kanske inte är något som någon säger är ett måste men någon visar eller så känner man det ändå.
Ska ta tag i och skriva om min tisdag och onsdag som jag inte hunnit ännu..det var en bra dag....men har inte ro..
Känns som de planeringar om vissa saker bara varit onödiga att lägga tid på...hade kunnat gjort något annat vettigt... tiden kommer ju aldrig tillbaka och det känns även som om det är en bristvara ganska ofta.
Ska försöka rycka upp mig..skaka av mig och ta tag i något även om jag känner mig helt slut och utan lust...
Bjuder på en bild som gör mig glad...

 9349313777 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar