Summa sidvisningar

onsdag 11 juni 2014

Miljö och hälsoskydd inspekterar hos mig...

Mitt besök idag var en aning annorlunda...hade idag miljö på besök. Men det var fan det snabbaste jag varit med om!
Jag har en läkar tid så jag kan inte stanna länge...men HALLÅ!!!
Ta en annan tid eller ändra min!. Kan säga att man blir måttligt irriterad. Jag hade ju en ispektion för ett tag sedan av Anticimex. De sa till mig att mitt flugproblem är mycket större än vad de klarat av att hjälpa mig med. Man måste hitta källan till problemet och vi har inte den möjligheten då vår insats är väldigt begränsad. ..men du måste kontanta miljö och hälsoskydd i din kommun om du ska kunna få hjälp...de kan hjälpa dig då de har den makten. Man kommer att behöva sanera i ett par år i rad. .
Ok sagt och gjort eftersom jag inte längre står ut efter dessa 4 år och det bara blir värre och värre. Jag har bett om hjälp på gården men känner mig nonchalerad.
Jag ringde direkt vidare. .och de skulle höra av sig om ett besök. Detta  var snart 3 veckor sedan. Vi har dock haft något mindre flugor i perioder då vädret varit regnigt och ibland blåsigt.
Men idag kommer man alltså en snabbis på 10 minuter och kallar det inspektion bara för ett privat läkarbesök?
Jaja vi får väl se vad det blir av det här men hjälpa mig det ska de banne mig göra på något vis...det ska jag se till.
Jag struntat vart de kommer ifrån eller var källan är men nog fan ska miljö utreda ärendet! Även om just flugor är ett knepigt problem. Finns problemet i mitt hus så får de väl hitta det för jag gör det inte...då hade jag gjort något åt det för flera år sedan. Men om problemet finns någon annanstans så är det deras skyldighet att kolla upp det!
Jag bor på landet med nära till boskap det är en sak så självklart ska det finnas flugor!!..annars vore jag väl bra korkad om jag inte begrep det. Men att ha det som jag har och har haft även om det just för dagen inte finns så mycket eftersom jag inte öppnar...har nät i öppningarna ut och så vidare. Jag sprutar flugor ungefär varannan kväll ändå som det är nu.
Jag måste torka målning och tak...dörrpostar..dörrar..putsa fönster...speglar helst en gång minst var 14 dag för att det inte ska se äckligt ut och aldrig kunna vädra mer än nattetid och ha lamporna släkta inne under tiden..vi ska inte prata om hur mycket bakterier de även drar samt sjukdomar...jag har inte en chans att hinna och orka hålla efter ...ska det vara så?
Nu vädjar jag till alla mina vänner. ..alla ni som läser...som ser eller har sett ...har besökt mig och vet hur det är...eller ni som tycker att det inte är en normal skara flugor på landet..
Snälla..om jag behöver hjälp av vänner att verkligen få hjälp vilka kan jag då räkna med stå vid min sida?
Om jag inte behövde skulle jag inte be om hjälp men snälla...nu gör jag det!!
Jag gråter snart över detta..allt blir förstört!. Man får måla om vissa ställen varje år för att få ha det fint...man kan inte sitta ute och njuta av sommaren utan att vifta flugor oavbrutet...man kan inte äta utomhus...inte fika utomhus...jag kan inte vädra i uterummet när det är 45 grader. ..kan inte ens använda det ibland.
Nu ska jag skicka bilder till miljö hur det varit...jag ska ringa om jag har invasion en dag då de kan komma akut...men dock bara före 16!...Men va fan...på kvällarna i solen på baksidan är det nog värst!

Behöver kanske hjälp...finns någon då :'(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar