Summa sidvisningar

onsdag 11 juni 2014

Energi torka...viss irritation

Ligger nu en stund på soffan..har migränkänning som inte vill ge sig..
Har tagit migrän medicin men det hjälper inte...inte denna gång. Varför vet jag inte. Just nu är jag så vansinnigt trött....
Har fått förfrågan om att göra mer till det kommande bröllopet men har nu sagt ifrån...orkar inte mer ...inte förrän jag är färdig med det jag påtagit mig i alla fall.
Har suttit även idag och kommit en bit närmre planeringens slut men har en bit kvar. När det är klart är det dax för klänningen vilket jag inte riktigt vet än vad det är att göra med. Måste ha någons hjälp att ta på mig den ordentligt så jag kan mäta och planera vad som ska göras med den för bästa passform.
Känns som väl är som om några bitar är över. Har nu även kontoret som ska tas omhand omgående....men behöver vara pigg i huvudet först. Förövrigt känns de absolut värsta bitarna över för tillfället....men det kommer mer.
Vissa saker kan göra mig vansinnigt irriterad...om någon försöker utnyttja en...behandla mig eller mina nära som luft eller som någon jäkla plånbok.
Om man ställer upp för någon helhjärtat och det bara rycks på axlarna efteråt och att man inte kan visa någon som helst tacksamhet. Sådant kan reta mig!
Sådana saker är viktiga...att visa uppskattning. Blir även smått irriterad när man frågat om en sak och vill veta vad jag tycker och sedan passar inte svaret...men förhelvete ska jag ljuga då??
Tyvärr då har man kommit fel...borde kanske inte fråga mig om man inte vill ha ett rakt svar. Tänk gärna på det innan!
Låt då bli att fråga!
Blir så trött när det ska strulas och knölas utan att det behövs...en del människor gillar mig inte just när jag frågar eller tycker saker inte låter riktigt ok utan ifrågasätter...
En stor del människor undviker att gå in på vissa saker med mig eller att  ha kontakt med mig under vissa perioder. ..utan väljer då andra där sympati kan finnas.
Men varför ska man jamsa...varför röra till saker med osanning...eller förskönande....varför prata skit och inte stå för det sedan?
Nu slank jag visst iväg lite men sådana här saker ogillas högt...
Nu måste jag visst vila en stund..sover nästan redan...
Puuuss på en stund..;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar