Summa sidvisningar

torsdag 9 juli 2015

Är utsidan en lögn? Då ljuger jag nästan alltid!

Jaha kära vänner ska nu dela men mig av något jag inte visar för allmänheten annars, men tycker ändå att jag vill göra det för att ge andra lite annan syn på både mig och även på sig själva. 

Jag har fått ganska mycket komplimanger det senaste året för hur jag ser ut och det är klart att det stärker självförtroendet en aning och vi ska inte tala om hur roligt det är när det faktiskt retar folk! 

Ledsen att säga det men om någon har problem med hur jag ser ut då har de faktiskt problem. Jag är som vilken annan kvinna som helst ( även om många säger att jag är väldigt speciell , vilket syftas på insidan )
Jag har kämpat mig igenom svåra tider många gånger helt ensam dock inte alltid men ofta. Jag har överlevt genom en fasad som klistras på på det yttre. Jag har alltid varit samma människa på insidan och jag vet att många önskar vara lika "tuffa" i sig själva som jag är, det har jag hört många gånger. Många gånger har jag hört att du kan allt, för dig är allt så enkel, du vågar och fixar allt, du är så stark, du vågar stå upp för vad du tror på, du är så omtänksam, du hjälper alltid till när du kan, du sitter inte och gnölar utan kämpar på, du är så duktig och mer till det...

Sedan finns självklart den andra sidan från en hel del människor...
Fy fan den där har allt, stackars karl att vara gift med henne ( från kvinnor ), hon ska bara ha och ha, roffar åt sig allt hon kan, hon är så högfärdig, snobb, slösar pengar på kläder och hundar, hjälper aldrig till när man ber, inget duger, lever på sin man, osv...osv...

Vad folk inte vet är nog ve jag är på insidan utan många retar sig på att jag inte ser så härjad ut och faktiskt ser relativt fräsch ut för min ålder....(har börjat förstå det nu efter ganska lång tid av samma kommentarer om  och om igen ) . Jag har haft ett jätte problem med att se mig själv på annat vis än vad jag känner mig, men när jag började lyssna på andra människors åsikter och komplimanger så började jag se en annan person på utsidan som jag faktiskt gillade, vilket jag aldrig tidigare gjort.

Ja jag använder make up, ja jag använder löshår någon gång ibland. ja jag färgar mitt hår, rakar mina ben och andra ställen där jag tycker att jag behöver....varför? Jo för att jag trivs då!

Måste man gå omkring och se ut som man mår vilket får en att må ännu sämre många gånger. Alla vill vi väl se bra ut om man fick välja ...inte sant?

Hur jag än ser ut på utsidan så är jag ändå samma människa på insidan, utsidan är ett sätt att se ut och är enkelt att förändra med lite hjälpmedel....men det går inte med insidan....de förändringarna är långsiktiga ett sätt att leva och ett sätt att vara i alla situationer och sedan är det viktigt att man verkligen visar omtanke och är ärlig i sitt tyckande vilket man såklart får skit för allt som oftast då det heter att man snackar skit då man har en åsikt även om man står för den....

Men jag ska visa vad jag menar med att förändra utsidan. Ni har nog många av er sett på facebook eller youtube hur en del gör med sitt utseende och nu ska även jag visa hur jag kan se ut ....och ni som tycker att ni inte är fina se då till er insida först för resten är enkelt fixat ;)




Ja så här ser man inte ut när man kliver ut ur duschen precis! Det krävs en stund men inte så vansinnigt mycket tid, träning ger färdighet som i allt annat..


Skrattretande syn som jag väljer att jag vill göra något åt, jag trivs inte att se mig själv så här. Jag tror inte det finns någon som skulle komma fram till mig och ge mig en komplimang så här, möjligen att jag är tuff som vågar visa mig,  men jag är ändå samma människa inuti...

Sjukast är att alldeles för många klagar om varför man ska ha smink, man är fin som man är! Jovisst eller hur??? Vem ljuger man för? Jag klarar mig helt klart utan lögnerna. Jag ser för jävlig ut utan smink men trivs med mig själv då jag har vårdat mitt yttre...kalla mig gärna högfärdig eller vad som...jag bryr mig inte om vilket. Jag har hittat mig själv på både utsida och insida även om jag kan vara riktigt nere ibland både med eller utan smink!


En liten stund senare med en kajal, ögonbrynspenna, maskara, och puderborsten...


Locktången i hela huvudet och några slingor löshår för längden. ( varför använda löshår? ja varför inte? Jag använder aldrig lösnaglar, vad är skillnaden?)


Och så till sist på med glasögonen så jag "ser ut"..;)

Ja så här kan det bli, tänk på det alla som känner som jag....det yttre kräver inget jobb att fixa till...men det gör definitivt det inre!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar