Summa sidvisningar

torsdag 30 juli 2015

Efter ett uppehåll i skriften...

Godkväll nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu har åter några dagar passerat och jag har följt mina egna råd för att ta mig tillbaka till mig själv igen. Jag var ute på ganska djupt vatten och behövde akut återhämtning då den fysiska hälsan tagit enormt mycket stryk.
Jag har inte besökt någon läkare som många av mina vänner rådde mig till utan har på egen hand lagt upp en strategi för min återhämtning. Det finn ingen bättre än jag själv till att veta vad jag behöver för att komma i form igen , men det jag behöver är att människor i min närhet lyssnar och både förstår och respekterar mina beslut och önskningar. 
Jag känner att jag nog nått fram bättre denna gång efter extremt många förklaringar åt många olika håll och jag tackar alla för visad respekt. 
Jag har under dessa dagar inte berättat vad jag har gjort utan de följande inläggen kommer att visa till stor del hur jag bearbetar mig när jag har det jobbigt. 
Jag visste inte om det skulle funka och jag är inte tillbaka på långa vägar ännu för denna återhämtning kommer att ta tid, men att vara tillbaka på ett plan där man åter kan klara att vara social och inte längre handlingsförlamad är ett stort steg i rätt riktning. Alla bearbetar vi saker olika och har olika behov. Jag är som vanligt i stort behov av ordning och reda och behöver struktur i tillvaron, sådant få mig att koppla av även om det är hektiskt...

Svårt att förklara men jag ska visa kommande inlägg....så jag avslutar detta för att visa i stället..puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar