Summa sidvisningar

lördag 11 juli 2015

Ett farande men trevligt...

Godkväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Lördag 4:e juli

Ja så hade vi nu kommit fram till den dagen som Jonas skulle firas. Vi klev upp ganska tidigt i vår husvagn i Askedal där vi fortfarande campade hos Pia, Lotta och Kent. Jag tog morgonsvängen med babesen och satte dem sedan i kedjorna som vi hade fastsatta i gräsmattan sedan gårdagen där de var en god stund.

Vi käkade lite frukost i vagnen och drack kaffe hos värdarna som vi blev inbjudna till för att sedan plocka ihop oss för att åka hem. Vi åkte hem för att duscha och greja till oss inför vår vidare resa till Linköping för att köpa det som saknades till Jonas dvs ett träd.


Vi gav Jonas en fin Whiskey som vi hade köpt med oss från Dominikanska Republiken när vi var där och så fick han även ett plommonträd som vi var på plantagen och köpte på vägen till Grebo.
Vi åkte även på vägen till Max och köpte middag så vi fick något i magen på vägen för vi skulle fika där.


Vi träffades som vanligt och hade lika trevligt som vi alltid har när vi ses. Sorgligt nog så hade de redan 2 plommonträd men de tog gärna ett till annars så får de byta.


Kort på hela ligan finns såklart..


Och barnen som var med...


När vi sedan hade åkt därifrån så lämnade vi tillbaka släpkärran som vi lånade på vägen till Grebo. Patrik hade varit gullig och lånat ut sin egna till en vän som behövde den så vi fick själva låna en till ändamålet. Vi stannade på en kaffe stund på vägen förra varvet men inte när vi lämnade tillbaka den. Vi åkte raka vägen till Askedal igen efter att vi hade hämtat upp hundarna igen som varit hemma medans vi själva for i värmen.

När vi kom fram så hälsades vi åter välkomna och så tog vi en gemensam promenad med alla hundarna vilket gick alldeles utmärkt. Ingen visade något misstycke heller denna gång tack och lov.



Här har vi samlingen men den var svårfotad kan jag lova för ingen ville stå stilla inte ens jag för myggen...


Under kvällen sedan så blandades ett par drinkar. Denna är en a la Lola...pink vodka med päron/lime, och en fryst jordgubbe i det....


Här har vi nu lyckats spetsa drinken med ett paraply men mer än så det inte och åter igen ett stort tack till alla som var gulliga och medverkade på min dag <3 Hade verkligen trevligt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar