Summa sidvisningar

onsdag 8 juli 2015

Börjar med att dra ifatt svunnen tid...

Onsdagen den 24:e juni

Goddag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Jag har nu kommit så långt att det är dax för att skriva om allt möjligt som har hänt den sista tiden.  Jag har nu faktiskt sovit i hela 3 timmar efter att ha varit helt slut!

Tiden för text har varit knapp och jag har många gånger tänkt att NU ska jag sätta mig men så kommer saker ivägen och eller så somnar jag med datorn i knät.

Jag har fått önskan om att jag ska lägga ut en del av mina middagar som serveras här och jag har då försökt att komma ihåg att fota vilket jag ofta glömmer men jag har tyvärr inte hunnit med att göra de inlägg jag har tänkt.

Denna dag minns jag att jag hade ett möte med Elin i stan  kl 14 och att Micke skulle komma hit och campa i sin husvagn här och sedan stanna över natten för att sedan åka hem till kvällen. 

När dagen var gjord och mycket åter igen har fått åsidosatts så skulle det bli middag. Jag minns att jag hade kontoret hängandes över mina axlar samt att jag mådde riktigt dåligt för att jag inte hade klippt min lilla Winston.


Här har jag påbörjat en kycklinggryta med blomkål, örter, champinjoner och purjolök som får stå och puttra till sig en aning..


En redning med gräddsås har här tillretts med färsk bladpersilja


Ris koktes till detta och tomater skars vilket det serverades knäckebröd till. 


Patrik hade kommit hem från jobbet och gått och lagt sig så jag tog med tallriken in i vardagsrummet och serverade honom där. Han väcktes och var en riktigt glad man när han beskådade tallriken och ännu gladare blev han efter att han smakat på maten....

Ja det händer nog att jag bjuder till någon gång lite då och då...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar