Summa sidvisningar

torsdag 23 juli 2015

Nu fortsätter behandlingen på Alice...

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu har en dag passerat som jag har sovit om vartannat hela tiden, jag tror det är 4 gånger under dagen men jag är fortfarande trött. Det hjälps dock inte. 
Hundarna skall ha sin omvårdnad hur jag än mår. Lilla Winston ska ha sin Aptus glukosamin och ögondroppar och idag ansåg jag att det var dax att ta bort bandaget och låta Alice lufta sitt sår så det får torka. Det har varit oroväckande länge hon haft sitt bandage och jag har varit rädd för svampinfektion i och mellan tårna men har nog klarat oss hoppas jag. Jag kan inte just i nuläget hålla på och knöla med det benet eller tassen mer än nödvändigt då jag hoppas att det är torrt mellan tårna vilket jag får se över då hon har torkat på såret och läkningen är igång, kan tänka mig imorgonkväll eller på lördag.

Jag tog bort bandaget har tvättat det värsta med koksaltlösning för att sedan låta såret vila. Det är inte helt rent runt om men det kan jag ta bara det torkat till en aning det är ingen smuts som sprider sig i alla fall.  Tårna får nu även de lufta i alla fall. 

Jag bedömde såret så fint och tror att det inte kommer att synas mycket alls på henne när allt är läkt och pälsen kommit tillbaka.

Nu när jag såg hur hon såg ut så kommer jag hålla tummarna och fortsätta som planerat, jag är ingen avhoppare även om jag mår skit! Jag och Alice hinner läka tillsammans så nu är hon åter anmäld på en ny utställning i augusti ...det vore väl fasiken om allt ska skita sig varje gång!
Ni är vi på G igen bara vi får vila och läka ett tag....



Så här fin har hon nu hunnit att bli och vi kämpar ihop för bästa resultat så klart och hoppas hon är reko för att ställas annars får det bli som förra gången...anmäld men hemma.

Nu håller jag tummar och tår! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar