Summa sidvisningar

tisdag 21 juli 2015

Skapar lösning på problem...

Godkväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Idag har jag tröttnat på att det är så knöligt för Alice när det regnar och hennes bandage blir blött. Jag har försökt skydda hennes bandage så gott det går med hundbajspåsar som rekommenderades av veterinären men det har funkat skit ska jag erkänna! Visst det håller några minuter och förhoppningsvis så har hin hunnit kissa innan påsen går sönder ....

Idag var jag nere på apoteket och frågade om det fanns någon form av bandage skydd att sätta på bandaget då hon skall rastas. Nu kan hon även gå lugna kortare promenader igen, så då behövs verkligen något som skyddar då det är blöt och kladdigt ute. Apoteket hade tyvärr inte något alls och inte heller till människor för det ändamålet...irriterande!

Jag är verkligen orolig att min tjej skall drabbas mer i onödan av svamp mellan tårna eller liknande bara för att bandaget blir fuktigt. Det är ju faktiskt så att såret skall torka ut så mycket som går och snart är tiden som väl är ute för att ha bandaget men hon är inte där riktigt än och jag var tvungen att lösa problemet åt henne..

I ren irritation så gjorde jag så här....



Skapade ett bandageskydd i skinn...


Hade en rulle skinn...


Klippte en passande bit...


Och gjorde ett bandageskydd med kardborre så att min tjej inte blir blöt på bandaget.

Självklart har vi provat det och det passar perfekt och håller vätan borta....ibland kan det vara behövligt att vara uppfinningsrik och lite händig :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar