Summa sidvisningar

onsdag 8 juli 2015

Nya besökare...

Godkväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Lördagen den 27:e kan jag nog inte säga så mycket mer om än att Jonas fyllde 40 men var inte hemma så det blev inte ju inte att fira honom utan vi tar det en annan dag. Johanna skulle åka iväg och jobba denna dag så henne kunde man j inte räkna med att göra något med denna dag. Jag städade som en galning hela dagen.

Vi städade en hel del på boden igen och såg till att vi åter igen fick en hel släpkärra med bråte. Nedan visas en hel del av resultatet som blev när vi hade rensat. Jag kan lugnt meddela att det var så dant där att det inte gick att komma fram överhuvudtaget innan.


Nog är det en extrem skillnad alltid mot förut.


Tjohooo! Så glad man blir att se att det kan se ut på detta viset..


Här är en hel hög med fönster av olika karaktär som skall sättas ut på blocket..


Även en del spegeldörrar finns till salu


Och 2 till


Trappan ner ser ju inte alls så tokig ut längre nu när den är städad...

Denna dag var även den dagen en gammal klasskamrat skickade mig ett inlägg på fb som var så vansinnigt fint! Ett stort tack för det vilket jag har sagt tidigare. Hon heter Åsa och är en vän som jag har stött det mesta med...

Under kvällen sedan skulle vi ha besök, nya grannar som skulle koma på fika från början men det ändrades till att det passade bättre att käka tacos ihop då vi båda familjer hade det som middag i tanken samma dag. 
Det var familjen Brage som skulle komma de var 2 barn och 2 vuxna. Jag bad om att deras hundar skulle få vara kvar hemma då jag ärligt talat inte orkade med fler hundar och det liv och den energi som jag mer eller mindre visste skulle infinna sig.

Jag var mest rädd för att min lilla Alice skulle få en attityd avspeglad nu efter allt arbete som jag har lagt ner för att hon ska fungera mycket bättre i allmänheten och även nu till utställningen som väntar. 

Som väl var så förstod familjen utan några som helst konstigheter och vi skulle träffas utan deras hundar hemma hos oss klockan 20.00.

Som avtalat så dök de upp och vi hade en trevlig kväll tillsammans och pratade om allt möjligt. om jag inte misstog ig så tror jag att den större delen av familjen var ganska imponerade av hur jag har min relation med mina babes. Hur mycket jag än har som jag vill jobba med med mina hundar så har vi en otroligt fin vardags relation och jag behöver absolut inte känna någon som helst pinsamhet inför någon av våra besökare vare sig det är gamla eller nya vänner...

Summan av kvällen var riktigt bra och det delades många skratt mellan alla och vi rundade av efter middagen med kaffe och jordgubbar innan det var dax att säga på återseende.

Som sagt en riktigt trevlig kväll...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar