Summa sidvisningar

torsdag 26 mars 2015

Berikad med underbara vänner av kvalitet <3

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Jag vet, jag har varit fruktansvärt dålig på att hinna med att skriva. Och kommer det kommer vara lite si och så ett tag till. Så fort att jag får en liten stund över ska jag försöka att hinna med att sätta mig så jag kommer ifatt någon gång. Allt händer bara så fort nu att tiden och orken tar på krafterna. Igår deckade jag på soffan på ett vis som jag inte gjort på länge och jag känner att det är sviter efter den sista tiden. Men det är inte sagt att jag mår dåligt över att det är mycket att göra utan tvärtom. Jag fick en tankeställare igår då jag fick frågan...

Har du tänkt på varför du jagar adrenalinet och endorfinet? Den tanken har aldrig slagit mig så men det tål att tänka på, det är ju trots allt en viss typ av missbruk men i renhårig anda...

I fredags när jag var sjuk och det hade brutit ut som värst jobbade Patrik och åkte därefter och hämtade material i stan. Kalle var en go vän som vanligt och föreslog att komma hit. Han var sååå himla gullig som bara han kan vara. Vi tjattrade lite och jag som var död var inte mycket till världen att vara till hjälp av. 

Vi snackade om att sammanstråla och han skulle komma hit och fixa något ätbart att bjuda på. Patrik fick uppdraget att åka och handla vilket han gjorde på vägen hem medans Kalle packade ihop sig för att masa sig hit.

Kalle kom ungefär samtidigt som Patrik. Kalle intog köket och gjorde en jättefin och god smörgåstårta till oss alla som jag bjöd på <3. Vi kikade på farmen till detta och bara mös under fredagen. Det blev inte så sent för Kalle skulle till skjutbanan dagen efter och vi skulle på barndop och 160 års kalas. Därefter skulle jag egentligen på tjejgalej men visste inte om jag skulle orka med tanke på att jag var sjuk så jag varskodde att jag ev får avstå.

Som ni ser är jag berikad med fantastiska vänner som verkligen bryr sig och bjuder på sig själv och jag antar att det är belöningen för hur man är mot andra själv.

Ett JÄTTE TACK till vår underbara Kalle som är en av världens bästa vänner <3


Han är duktig vår Kalle :)


Såhär blev det med min fredagskväll när jag bara låg som ett ök i soffan och inte gjorde ett dugg..
Ibland har jag det verkligen bra ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar