Summa sidvisningar

torsdag 5 mars 2015

Min brorson Hugo på besök

God middag igen alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Eftersom dagen igår var späckad med olika saker så har jag valt att dela upp den i fler inlägg. Igår var min brorson Hugo hos mig under dagen. Vi hade sagt från typ 10 - 12.30 ungefär. Nu vet jag inte riktigt vad klockan var när han kom men runt 10 ca.

Ullis var också här så vi blev en mer att prata och skojja med. 
När Hugo kom så började han att hångla och leka med alla mina hundar, där efter började med vi att äta smörgås och sedan att klippa Freja.  
Hugo fick vara med såklart. Han satt en stund på bänken bredvid men tröttnade snart och ville se på tv en stund. Han kikade lite på barnkanalen men inte helhjärtat.

Vi var uppe en stund på övervåningen och provade våran säng med fjärrkontroll för det hade han en önskan innan vi åter gick ner.

Efter halva Freja var klippt så frågade Hugo om vi inte skulle laga mat snart för han väntade på nudlar. Sagt och gjort, nu lagade vi lunch. Hugo satt på bänken hos mig vid spiseln och vände i korvarna helt själv. När vattnet till nudlarna hade kokat upp så fick Hugo stoppa i nudlarna lite försiktigt, 

När allt sedan var klart så satte vi oss till bords efter att även Hugo där hållit sig framme och dukat fint åt oss alla 3. Vi käkade och jag trodde inte mina ögon.....han åt och åt och åt så jag undrade vart han gjorde av allt. Korven ville han inte ha men resten! Vi gjorde 2 nudelpåsar men han åt nog upp en och en halv själv. När han var klar så sa han att han skulle be mamma göra nudlar till kvällen ;)



Alice sätter sig hos Hugo för att kela, myser så hon ramlar omkull och knölar upp sitt huvud i hans knä och vrider upp sin mage och ber om lite mer mys...


Nog har de funnit varandra även om det tog tid för Alice att mogna in i den något lugnare rollen....


Mera!!!...Mera säger Alice och försöker så gott hon kan...


Hugo myser med Ebba som inte får nog


Här har vi nu klippt Freja som en punkare innan jag tog fram allvaret för att fixa till henne ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar